1. A mai napon a 9:30-as szentmise keretében lesz az új képviselőtestület fogadalomtétele.
  2. Jövő héten május 5-én a délifi, a délpesti plébániák 15-30-as korosztályának szóló programja a főplébánián lesz, a szokásos 19:30-as kezdéssel.
  3. Május 3-án pénteken 18:00-tól szeretettel várunk minden társasozni vágyót a plébánia nagytermébe egy közös játékra.
  4. A személyi jövedelemadó kétszer 1%-ának felajánlására hívjuk fel a kedves testvérek figyelmét! Megköszönjük, ha továbbra is a Magyar Katolikus Egyháznak és templomunk Alapítványának ajánlják fel! Az Alapítvány adószáma a honlapon és a hirdetőtáblán is elérhető.
  5. Előre hirdetjük:
    • Május 12. vasárnap a fél 10-es mise után családi napot szervezünk a plébánián. A misét követően játékkal, focizással, kézműveskedéssel készülünk és közös ebéd készítéssel várjuk a kedves Testvéreket. A részletekről később.
    • Szeretettel várunk minden érdeklődőt május 17-én, pénteken 5 órától a karitász csoport következő eseményére, melyen a Szt Erzsébet Rózsája díjjal kitüntetett Szigetvári Györgynével beszélgetünk a karitász szolgálat nehézségeiről és szépségeiről.
    • A nyári hittantábor július 29 és augusztus 4 között lesz Tápiószentmártonon az általános- és középiskolai korosztály részére. A részvételi díj 35 000 forint, de anyagi okok miatt senki se maradjon otthon, ha bármilyen támogatásra van szükség a részvételhez, kérjük jelezzék felénk. További kérdésekkel kapcsolatban Pintér Rékát lehet keresni.
    • Plébániánk nyári felnőtt lelkigyakorlata 2024. augusztus 7-10-ig, szerda délutántól szombat délig lesz Kecskeméten, a Piarista Kollégiumban. A részvételi díj 36.000.- Ft/fő. A jövő héttel érhető el a jelentkezési lap, és kérjük, hogy a lelkigyakorlat tematikája és a program jellegére tekintettel csak azok jelentkezzenek, akik tudják vállalni, hogy az elejétől a végéig részt vesznek rajta. Szeretettel hívjuk a testvéreket egy közös lelki töltekezésre!