1. Mai napon van jó pásztor vasárnapja. A mai perselyezés összegét a szeminárium számára továbbítjuk.
  2. A föld napjára kiadott püspökkari körlevél az alábbi linken olvasható.
  3. Előre hirdetjük:
    • Május 12. vasárnap a fél 10-es mise után családi napot szervezünk a plébánián. A misét követően játékkal, focizással, kézműveskedéssel készülünk és közös ebédkészítéssel várjuk a kedves Testvéreket. A részletekről később.
    • A nyári hittantábor július 29 és augusztus 4 között lesz Tápiószentmártonon az általános- és középsikolai korosztály részére. A részvételi díj 35 000 forint, de anyagi okok miatt senki se maradjon otthon, ha bármilyen támogatásra van szükség a részvételhez, kérjük jelezzék felénk. További kérdésekkel kapcsolatban Pintér Rékát lehet keresni.
    • Plébániánk nyári felnőtt lelkigyakorlata 2024. augusztus 7-10-ig, szerda délutántól szombat délig lesz Kecskeméten, a Piarista Kollégiumban. A részvételi díj 36.000.- Ft/fő. A jövő héttel érhető el a jelentkezési lap, és kérjük, hogy a lelkigyakorlat tematikája és a program jellegére tekintettel csak azok jelentkezzenek, akik tudják vállalni, hogy az elejétől a végéig részt vesznek rajta. Szeretettel hívjuk a testvéreket egy közös lelki töltekezésre!