1. Kedves Testvérek! A megemelkedett energiaárak plébániánkat is súlyosan érintik. A költségek mérséklése érdekében a plébániaépület fűtéskorszerűsítése mellett döntött a plébánia képviselő-testülete, valamint a plébánia alapítványának kuratóriuma. A bő 3 milliós beruházásra gyűjtést hirdetünk. Az erre a célra szánt adományokat a Jézus Szíve szobor melletti perselybe, az irodában, illetve a plébániánk bankszámlaszámára (CIB 11100104-19819246-36000001) tudják befizetni. Nagylelkű adományaikat hálás szívvel köszönjük!

2. Templomunk kazánja ismét üzemel. Az energiaárak miatt azonban csak minimális fűtést tudunk biztosítani. A bejárat előtt lévő perselyben gyűjtjük a templom fűtésesre szánt adományokat, melyeket hálás szívvel köszönünk!

3. Február 11 -én, szombaton lesz plébániánk farsangi mulatsága. Délelőtt 9-11 óráig itt a plébánián a gyerekek számára lesz meseelőadás, jelmezbemutató meglepetés jutalommal és táncház. Este 6 órától pedig a Kondor Béla Művelődési Házban a felnőtteket várjuk hagyományos programjainkkal: jelmezverseny, tombola és tánc hajnalig. A felnőtt farsang témája: a népek, nemzetek viselete, zenéje, tánca. A terembérlet költségeinek emelkedése miatt idén lehet támogató jegyet is venni, kérjük, aki teheti segítse ezzel a rendezvényt. A részletek a plakáton olvashatóak. Várjuk a kedves Testvérek felajánlásait a tombolára, valamint várjuk csoportok, egyének 3 percnél nem hosszabb vidám jeleneteit is. A belépő- és tombolajegyeket elővételben Kovácsné Sztrakay Katitól lehet venni vasárnap a fél 10-es mise után, vagy a helyszínen.

4. Kérjük, támogassák egyházközségünket az egyházi hozzájárulás befizetésével. Az egyházi hozzájárulás, illetve az adományok és a perselypénz képzik plébániánk működésének alapját. Ezek nélkül működésünk szinte lehetetlenné válik.

5. Előre hirdetjük, hogy a plébániánk lelkigyakorlata augusztus 10, csütörtöktől augusztus 13, vasárnapig lesz a kecskeméti Piarista Kollégiumban.

6. Kedves testvérek! A hirdetni kívánt információkat, eseményeket kérjük legkésőbb csütörtök estig küldjék el a plébánia e-mail címére: pestszentlorinc.szentlaszlo@gmail.com.