1. Kedves Testvérek! A megemelkedett energiaárak plébániánkat is súlyosan érintik. A költségek mérséklése érdekében a plébániaépület fűtéskorszerűsítése mellett döntött a plébánia képviselő-testülete, valamint a plébánia alapítványának kuratóriuma. A bő 3 milliós beruházásra gyűjtést hirdetünk. Az erre a célra szánt adományokat a Jézus Szíve szobor melletti perselybe, az irodában, illetve a plébániánk bankszámlaszámára (CIB 11100104-19819246-36000001) tudják befizetni. Nagylelkű adományaikat hálás szívvel köszönjük!

2. Templomunk kazánja ismét üzemel. Az energiaárak miatt azonban csak minimális fűtést tudunk biztosítani. A bejárat előtt lévő perselyben gyűjtjük a templom fűtésére szánt adományokat, melyeket hálás szívvel köszönünk!

3. A Liliomkert Katolikus Óvodába, várják azon családok jelentkezését, akik fontosnak tartják a hagyományos óvodai nevelés mellett az örök emberi értékeket megalapozó óvodai nevelést, a kisgyermekek hitre nevelését. Az óvodánkat bemutató programsorozatban hasznos és értékes információkat, szempontokat és támpontokat kaphatnak az óvoda választáshoz. Részletes információkat találnak a plébániai faliújságra kihelyezett plakáton és az óvoda honlapján. www.liliomkertovi.hu

4. Február 11 -én, szombaton lesz plébániánk farsangi mulatsága.

A gyerek farsang az idén a plébánián lesz megtartva. Délelőtt 9-12 óráig a gyerekek számára lesz meseelőadás, jelmezbemutató meglepetés jutalommal és táncház. Belépő nincs, de adományokat köszönettel fogadunk, melyet az erre a célra kihelyezett perselyben lehet majd elhelyezni.

A felnőtt farsang a Kondor Béla Közösségi Házban lesz. Este 6 órától a felnőtteket várjuk hagyományos programjainkkal: jelmezverseny, tombola és tánc hajnalig. A farsang témája: a népek, nemzetek viselete, zenéje, tánca. A terembérlet díjának figyelembevételével igyekszünk megfizethető belépési lehetőséget biztosítani, de ezek értelemszerűen emelkedtek a tavalyi árakhoz képest. Várjuk a kedves Testvérek felajánlásait a tombolára, valamint várjuk csoportok, egyének 3 percnél nem hosszabb vidám jeleneteit is. A belépő- és tombolajegyeket jövő vasárnaptól lehet az irodában vásárolni. Belépők ára: felnőtt: 1000 Ft; diák/nyugdíjas: 700 Ft; támogatói jegy: 1500 Ft.

Részletekről Kovács Péter és Kati tud felvilágosítást adni.

5. Kérjük, támogassák egyházközségünket az egyházi hozzájárulás befizetésével. Az egyházi hozzájárulás, illetve az adományok és a perselypénz képzik plébániánk működésének alapját. Ezek nélkül működésünk szinte lehetetlenné válik.

6. Kedves testvérek! A hirdetni kívánt információkat, eseményeket kérjük legkésőbb csütörtök estig küldjék el a plébánia e-mail címére: pestszentlorinc.szentlaszlo@gmail.com.