1. Február 11-én, szombaton lesz plébániánk farsangi mulatsága. Délelőtt 9-11 óráig itt a plébánián a gyerekek számára lesz meseelőadás, jelmezbemutató meglepetés jutalommal és táncház. Este 6 órától pedig a Kondor Béla Művelődési Házban a felnőtteket várjuk hagyományos programjainkkal: jelmezverseny, tombola és tánc hajnalig. A felnőtt farsang témája: a népek, nemzetek viselete, zenéje, tánca. A terembérlet költségeinek emelkedése miatt idén lehet támogató jegyet is venni, kérjük, aki teheti segítse ezzel a rendezvényt. A részletek a plakáton olvashatóak. Várjuk a kedves Testvérek felajánlásait a tombolára, valamint várjuk csoportok, egyének 3 percnél nem hosszabb vidám jeleneteit is. A belépő- és tombolajegyeket elővételben Kovácsné Sztrakay Katitól lehet venni vasárnap a fél 10-es mise után, vagy a helyszínen.

2. A karitász csoport ismét ruhagyűjtést szervez február 19. és 26. között. A pontos időpontok a hirdetőtáblán olvashatóak. https://www.szentlaszlo-havanna.hu/karitasz/

3. Előre hirdetjük, hogy a nyári hittanos tábor július 31-től augusztus 6-ig lesz Tápiószentmártonban. További információt a táborral és a jelentkezéssel kapcsolatban majd áprilisban fogunk adni.

4. Február 12-én, vasárnap a fél 10-es szentmise után szeretettel várjuk az emeleti terembe (régi ovi) mindazokat, akik szívesen részt vennének a nagyheti szertartások és a nagypénteki passió énekes szolgálatában. Amit hozni kell: lelkesedés és jókedv.

5. Kérjük, támogassák egyházközségünket az egyházi hozzájárulás befizetésével. Az egyházi hozzájárulás, illetve az adományok és a perselypénz képzik plébániánk működésének alapját. Ezek nélkül működésünk szinte lehetetlenné válik.

6. Kedves testvérek! A hirdetni kívánt információkat, eseményeket kérjük legkésőbb csütörtök estig küldjék el a plébánia e-mail címére: pestszentlorinc.szentlaszlo@gmail.com.