1. A karitász csoport ismét ruhagyűjtést szervez február 19. és 26. között. A pontos időpontok a hirdetőtáblán olvashatóak.

2. Hamvazószerdával elkezdődik a nagyböjti időszak. Templomunkban este 18:00 órakor tartjuk a hamvazószerdai szentmisét, melyben lehetőség lesz hamvazkodásra. Vasárnap a szentmisék után nem lesz hamvazkodás.

3. Nagyböjtben péntekenként reggel 7:00 órakor lesznek a szentmisék, este 18:00 órakor keresztutat járunk a templomban.

4. Február 24-én, pénteken társasjáték est lesz a Szent László teremben. Szeretettel várunk kicsiket és nagyokat egyaránt!

5. Február 25-én, szombaton lesz plébániánk nagyböjti lelki napja 9:00 és 13:00 óra között. A fiataloknak és a felnőtteknek külön programokkal készülnek a szervezők. Mindenkit szeretettel várunk!

6. Február 26-án, vasárnap gyűjtés lesz a Katolikus iskolák javára.

7. Február 13-a és március 13-a között az esti szentmisék előtt, illetve a reggeli szentmisék után rózsafüzért imádkozunk templomunkban. Mindenkit szeretettel várunk!

8. Előre hirdetjük, hogy a nyári hittanos tábor július 31-től augusztus 6-ig lesz Tápiószentmártonban. További információt a táborral és a jelentkezéssel kapcsolatban majd áprilisban fogunk adni.

9. A fél 10-es szentmise után szeretettel várjuk az emeleti terembe (régi ovi) mindazokat, akik szívesen részt vennének a nagyheti szertartások és a nagypénteki passió énekes szolgálatában.

10. Kérjük, támogassák egyházközségünket az egyházi hozzájárulás befizetésével. Az egyházi hozzájárulás, illetve az adományok és a perselypénz képzik plébániánk működésének alapját. Ezek nélkül működésünk szinte lehetetlenné válik.

11. Kedves testvérek! A hirdetni kívánt információkat, eseményeket kérjük legkésőbb csütörtök estig küldjék el a plébánia e-mail címére: pestszentlorinc.szentlaszlo@gmail.com.