1. Tegnap volt plébániánk farsangi mulatsága. Hálásan köszönjük a szervezőknek, segítőknek a gondos tervezést, munkát és lebonyolítást!

2. A karitász csoport ismét ruhagyűjtést szervez február 19. és 26. között. A pontos időpontok a hirdetőtáblán olvashatóak.

3. Előre hirdetjük, hogy a nyári hittanos tábor július 31-től augusztus 6-ig lesz Tápiószentmártonban. További információt a táborral és a jelentkezéssel kapcsolatban majd áprilisban fogunk adni.

4. Szeretettel hívjuk és várjuk az ifjúságot 13 éves kortól, február 18-án, szombaton 14 órától a plébániánkra fiú-lány beszélgetésre, majd közös játékra, filmnézésre és ottalvásra. Kérjük, hogy aki csatlakozna, hozzon magával alvó felszerelést, hálózsákot és valami hozzájárulást: nasi vagy innivaló formájában.

5. Február 13. és március 13. között az esti szentmisék előtt, illetve a reggeli szentmisék után rózsafüzért imádkozunk a templomban. Mindenkit szeretettel várunk.

6. A fél 10-es szentmise után szeretettel várjuk az emeleti terembe (régi ovi) mindazokat, akik szívesen részt vennének a nagyheti szertartások és a nagypénteki passió énekes szolgálatában. Amit hozni kell: lelkesedés és jókedv.

7. Kérjük, támogassák egyházközségünket az egyházi hozzájárulás befizetésével. Az egyházi hozzájárulás, illetve az adományok és a perselypénz képzik plébániánk működésének alapját. Ezek nélkül működésünk szinte lehetetlenné válik.

8. Kedves testvérek! A hirdetni kívánt információkat, eseményeket kérjük legkésőbb csütörtök estig küldjék el a plébánia e-mail címére: pestszentlorinc.szentlaszlo@gmail.com.