1. Ma 9:30-kor tartjuk a tanévnyitó „Veni Sancte” szentmisét.

2. Ma este 17:00 órától elsővasárnapi szentségimádás lesz a templomban.

3. Felhívjuk a kedves hívek figyelmét, hogy templomunk miserendje megváltozott.
Hétfőn és csütörtökön este 18:00 órakor; kedden, pénteken és szombaton 7:00 órakor lesznek szentmisék. Szerdán igeliturgiát tartunk reggel 7:00 órakor.

4. Hétfőnként, csütörtökönként és péntekenként a szentmisék után szentségimádást tartunk. A szentségimádás alatt gyóntatás lesz a hátsó gyóntató helyiségben.

5. Az iroda nyitvatartási ideje a szentmisékhez igazodva az alábbiak szerint módosul: hétfőn és csütörtökön 16:00 órától 17:50-ig; kedden, szerdán és pénteken 9:00 órától 11:00 óráig lesz fogadóóra.

6. Az urnatemető nyitva tartása az iroda és a templom nyitva tartásához igazodik: hétfőn és csütörtökön 16:00 órától 19:00-ig; kedden, szerdán, pénteken, szombaton és vasárnap 7:00 órától 11:00 óráig látogatható. (Az esetleges változásokat előre jelezzük.)

7. A plébániai hittanórák a következők szerint alakulnak: Hitoktatás …

8. Amennyiben van köztünk olyan, vagy tudunk olyan felnőttről, aki nem részesült a bérmálás szentségében, nem volt elsőáldozó vagy nincsen megkeresztelve, de most szeretne a beavató szentségekben részesülni, részükre katekumenátus indítunk. Jelentkezni az irodában lehet, az elérhetőségek megadásával. A hittan időpontja a jelentkezőkkel való egyeztetés után véglegesül.

9. Előre hirdetjük a kedves testvéreknek, hogy Somogyi László atyáról, templomunk első plébánosáról jövő hét vasárnap (szeptember 11.) emlékezünk meg a fél 10-es szentmise után.

10. Szeptember 11-én Képviselő-testületi ülés lesz.

11. Templomunk tisztaságát egy lelkes kis csapat biztosítja hétről-hétre. Energiáik végesek, ezért kérjük a kedves testvéreket, aki teheti, csatlakozzon ehhez a szolgálathoz. Egy-két órás elfoglaltságot jelent mindösszesen, de hatása mérhetetlen.