1. Felhívjuk a kedves hívek figyelmét, hogy templomunk miserendje megváltozott.
Hétfőn és csütörtökön este 18:00 órakor; kedden, pénteken és szombaton 7:00 órakor lesznek szentmisék. Szerdán igeliturgiát tartunk reggel 7:00 órakor. Vasárnap reggel 7:00 órakor és 9:30-kor lesznek szentmisék. Vasárnap nincs esti mise.

2. Hétfőnként, csütörtökönként és péntekenként a szentmisék után szentségimádást tartunk. A szentségimádás alatt gyóntatás lesz a hátsó gyóntató helyiségben.

3. Az iroda nyitvatartási ideje a szentmisékhez igazodva az alábbiak szerint módosul: hétfőn és csütörtökön 16:00 órától 17:50-ig; kedden, szerdán és pénteken 9:00 órától 11:00 óráig lesz fogadóóra.

4. Megkezdőtek plébániánkon a hittanórák. Szeretettel várunk mindenkit, az életkorban neki megfelelő csoportban. A plébániai hittanórák a következők szerint alakulnak: Hitoktatás …

5. Amennyiben van köztünk olyan, vagy tudunk olyan felnőttről, aki nem részesült a bérmálás szentségében, nem volt elsőáldozó vagy nincsen megkeresztelve, de most szeretne a beavató szentségekben részesülni, részükre katekumenátust indítunk. Jelentkezni az irodában lehet, az elérhetőségek megadásával. A hittan időpontja a jelentkezőkkel való egyeztetés után véglegesül.

6. Templomunk tisztaságát egy lelkes kis csapat biztosítja hétről-hétre. Energiáik végesek, ezért kérjük a kedves testvéreket, aki teheti, csatlakozzon ehhez a szolgálathoz. Egy-két órás elfoglaltságot jelent mindösszesen, de hatása mérhetetlen. Ideje: csütörtökönként, délelőtt 8:00 órától.

7. 2022-ben is megrendezésre kerül a Forráspont. Szeretettel hívják a 15 és 30 év közötti fiatalokat a BOK Sportcsarnok A-pavilonjába (1146 Budapest, Dózsa György út 1.) szeptember 17-én szombaton 15:00 órától. A programok között szerepel tanúságtétel, dicsőítés, szentmise és szentségimádás a Forráspont Band és a 4 Akkord Show Kórus közreműködésével. Jelentkezni az alábbi linken keresztül lehet egyénileg: https://forraspont-regisztracio.katolikus.hu/#/

8. 2022. szeptember 17-én, szombaton kerül megrendezésre a Mindszenty Gyalogos Zarándoklat. Gyülekező 7:00 órától a Városmajorban, indulás 8:00 órakor. A zarándoklatot Mohos Gábor püspök atya és Forgács Alajos kanonok vezeti. A zarándoklatot szentmise zárja Máriaremetén 12:00 órakor, melynek főcelebránsa Dr. Erdő Péter bíboros. A plébániáról is indul egy kis csapat, érdeklődni Tordai Évánál lehet.