1. Kedves Testvérek! A megemelkedett energiaárak plébániánkat is súlyosan érintik. A költségek mérséklése érdekében a plébániaépület fűtéskorszerűsítése mellett döntött a plébánia képviselő-testülete, valamint a plébánia alapítványának kuratóriuma. Ez a jelenlegi gázfűtés elektromos fűtésre való cseréjét jelenti. A bő 3 milliós beruházásra gyűjtést hirdetünk. Kérjük, támogassák a megvalósítást, hogy a gyermekek hittanóráit, a fiatalok, nyugdíjasok hittanóráit, a kóruspróbákat, a plébániai közösségek és a plébánia nagy közösségének egyéb összejöveteleit is meg tudjuk tartani megfelelő körülmények között a fűtési szezonban. Az erre a célra szánt adományokat a Jézus Szíve szobor melletti perselybe, az irodában, illetve a plébániánk bankszámlaszámára (CIB 11100104-19819246-36000001) tudják befizetni. Nagylelkű adományaikat hálás szívvel köszönjük! (A gyűjtés jelenlegi állása: 55.000 Ft)

2. Az októberben tartott ruhagyűjtés adományából a honlapon és a hirdetőtáblán kitett időpontokban lehet vinni igény szerint. Felhívjuk a kedves testvérek figyelmét, hogy további ruha-adományt már nem lehet hozni! A meghirdetett időpontokban tehát csak vinni lehet a ruhaneműből. Köszönjük megértésüket!

3. November 12-én biciklis zarándoklatot szervezünk Máriabesnyőre. Gyülekező 9:00 órakor a plébánián, indulás ugyaninnen 9:30-kor Az út oda kb. 35 km (oda-vissza kb. 70 km). Máriabesnyőre várhatóan 12:30-kor érkezünk, ott lesz az ebéd (hozott szendvics), illetve az ebéd után egy órával szentmise. Hazaindulás 16:00 órakor. (Az odavezető, vagy a hazavezető út vonattal is teljesíteni.)

4. Plébániánk ifjúsági kórusa 2022. november 20-án 18 órakor szeretettel várja a kedves testvéreket a Szt. Erzsébet napi jótékonysági koncertjére! A koncerten méltán ismert és méltatlanul kevésbé ismert keresztény dalok csendülnek fel a kórus zenei stílusához igazítva. A koncerten gyűjtött adományokkal plébániánk rászoruló családjait és időseit szeretnénk támogatni a karitász csoport közreműködésével. Sok szeretettel várunk Mindenkit, azzal, hogy a koncert utáni agapéhoz sütemény felajánlásokat is örömmel fogadunk.

5. Kedves testvérek! A hirdetni kívánt információkat, eseményeket kérjük
legkésőbb csütörtök estig küldjék el a plébánia e-mail címére: pestszentlorinc.szentlaszlo@gmail.com.