1. Ma a 11 órai szentmisén 20 gyermek először járul szentáldozáshoz. Imádkozzunk értük!

2. Köszönetet mondok a tegnapi Élő Rózsafüzér Zarándoklaton résztvevőknek, valamint azoknak, akik plébániánkon a zarándokokat fogadták vagy süteményt hoztak számukra.

3. Már lehet jelentkezni plébániánk hittanos táborára, amelyet június 27. és július 3. között rendezünk meg Balatonalmádiban. A jelentkezéseket kérjük, elektronikus formában adják le, és a részvételi díjat plébániánk irodájában fizessék be. Az elektronikus jelentkezési lap a plébániai honlapon érhető el a „Plébániánk eseményei” menüben (https://forms.gle/8JBYoxdNHTcoN98d9). A tábor díja 28 ezer Ft. Ha sikerül egy még folyamatban lévő pályázaton anyagi támogatást szereznünk a táborhoz, akkor a tábor díja csökkenhet. Május közepén tudunk a díjjal kapcsolatban végleges információt adni. A jelentkezési határidő és a szülői értekezlet időpontja június 12. További részleteket a jelentkezéssel kapcsolatban a plébániai honlapon és levelezőlistán osztunk meg. Ha kérdésük van a táborral kapcsolatban, akkor Tikk Andrást keressék.

4. A Kecskeméti lelkigyakorlatra már lehet jelentkezni. A program költsége 25.000 Ft. Jelentkezési lapokat a templomi könyvállványról lehet elvinni.

5. Kérjük a Kedves Testvéreket, hogy adójuk egy százalékát a Magyar Katolikus Egyháznak ajánlják fel. Ennek plakátja a hirdetőtáblán megtalálható. Ha pedig valaki a Templomunk alapítványát tudja támogatni, szintén megtalálja az adatokat a hirdetőtáblán, illetve a sekrestyében, irodában lehet elkérni adószámot, számlaszámot.