1. Ma a fél 10-es szentmise keretében tartjuk templomunk búcsúját. Az ünnepi szentmise és műsor után közös ebéddel várjuk a kedves Testvéreket. Az ebédet itt a plébánián közösen fogyasztjuk el.

2. A nyári vakáció alatt nem lesznek vasárnap esti szentmisék. Tehát a mai naptól szeptemberig csak reggel 7-kor és délelőtt fél 10-kor tartunk vasárnapi szentmisét.

3. Hétfőn indulnak hittanosaink plébániánk nyári táborába. Reggel fél 7 órakor van a gyülekező, és a reggeli mise után külön busszal utazunk a táborba. Jövő hét vasárnap érkezünk haza kb. 17 órakor.

4. A Veled és Feléd plébániai újságunk most megjelent búcsúi száma egyben az újság 250. ünnepi száma is. Hála Istennek, hogy az elmúlt közel 30 évben folyamatosan hírt adhatott az újság plébániánk életéről. Köszönjük a hívek tanúságtételét, amelyet az újságon keresztül oszthattunk meg, továbbra is szívesen fogjuk ezeket. A most megjelent szám a nagyperselyről elvihető, és ára 250 Ft.

5. Továbbra is várjuk a jelentkezéseket a kecskeméti felnőtt lelkigyakorlatra. Kérjük, hogy a tervezhetőség érdekében legkésőbb a templombúcsúig adják le a jelentkezési lapokat és fizessék be az előleget. A LELKIGYAKORLAT MOTTÓJA: „TEGYETEK MEG MINDENT, AMIT MOND” (Jn 2,5). Kiemelten fontos a lelkigyakorlaton való részvétel, hiszen lehetőség adódik az új plébánossal, Tihanyi Péter atyával való közelebbi, személyes megismerkedésre.

6. Továbbra is várjuk a Kedves Testvérek adományát az új szaletlire. Kérjük, hogy az Alapítvány javára fizessék be az erre szánt összeget, lehetőleg az irodában.

7. Karitász csoportunk ismét ruhagyűjtést tart június 28 és július 2-a között a hirdetőtáblán és a plébánia honlapján kitett időpontokban. Kérjük, hogy lehetőség szerint évszaknak megfelelő nyári, legfeljebb kora őszi ruhákat hozzanak. Nem lomtalanítást végzünk, ezért kérjük, hogy a piszkos, szakadt ruhaneműt ne hozzák le, tiszteljük meg egymást és rászoruló testvéreinket, azzal, hogy tiszta és jó állapotban lévő ruhaneműt adományozzanak!