1. Ma nem fél 10-kor, hanem 10 órakor kezdjük a nagymisét, melyet a Katolikus Rádió fog közvetíteni. Ezen a napon Úrnapja van, ezért a nagymise után megtartjuk az Úrnapi körmenetet.

2. A nyári vakáció alatt nem lesznek vasárnap esti szentmisék. Tehát a mai naptól szeptemberig csak reggel 7-kor és délelőtt fél 10-kor tartunk vasárnapi szentmisét.

3. Templomunk búcsúja 2022. június 26-án, vasárnap lesz. Idén is, az ünnepi szentmise és műsor után közös ebéddel várjuk a kedves Testvéreket. Az ebédet itt a plébánián közösen fogyasztjuk el, kérjük, hogy csak nagyon indokolt egészségügyi probléma esetén vigyék haza az ebédet. Az ebédjegy ára 1.000.- Ft/fő, melyet a mai naptól lehet vásárolni. Idén is lesz lehetőség támogató-jegyet venni, amivel a rászoruló testvéreinknek a közös ebédben való részvételét támogathatják.

4. Továbbra is várjuk a jelentkezéseket a kecskeméti felnőtt lelkigyakorlatra. Kérjük, hogy a tervezhetőség érdekében legkésőbb a templombúcsúig adják le a jelentkezési lapokat és fizessék be az előleget. A LELKIGYAKORLAT MOTTÓJA: „TEGYETEK MEG MINDENT, AMIT MOND” (Jn 2,5). Kiemelten fontos a lelkigyakorlaton való részvétel, hiszen lehetőség adódik az új plébánossal, Tihanyi Péter atyával való közelebbi, személyes megismerkedésre.

5. Továbbra is várjuk a Kedves Testvérek adományát az új szaletlire. Kérjük, hogy az Alapítvány javára fizessék be az erre szánt összeget. A Szent László Plébánia Templom Alapítvány számlaszáma: 10702277-47700406-51100005.