1. Egy hete érkeztünk haza a balatonalmádi táborból. Köszönjük minden gyereknek a részvételt. Köszönjük mindenkinek a szervezésben és lebonyolításban nyújtott segítségét. Külön köszönjük Demeter Sándornénak – Zsóka néninek – és Demeter Sándornak, hogy főztek ránk a tábor ideje alatt. Köszönjük a csoportvezetők odaadó, szeretettel végzett szolgálatát a gyerekekkel való foglalkozásban és a tábori programok megvalósításában. Köszönjük Biriszló Péternek, hogy segítségével ingyen megoldhattuk a tábori felszerelések és hátizsákok szállítását. S végül, de nem utolsósorban köszönet Tikk András főszervezőnek, aki mindent nagyszerűen megszervezett és lebonyolított. A tábor anyagi támogatását megköszönjük: templomunk Alapítványának és a kerületi Önkormányzatnak.

2. A kecskeméti felnőtt lelkigyakorlattal kapcsolatban július 21 –én, csütörtökön, az esti 6 órás szentmise után rövid tájékoztatást tartunk a résztvevők számára. Jelentkezést már csak korlátozott létszámban tudunk fogadni, legkésőbb július 17-ig.

3. A Veled és Feléd plébániai újságunk most megjelent búcsúi száma egyben az újság 250. ünnepi száma is. Hála Istennek, hogy az elmúlt közel 30 évben folyamatosan hírt adhatott az újság plébániánk életéről. Köszönjük a hívek tanúságtételét, amelyet az újságon keresztül oszthattunk meg, továbbra is szívesen fogjuk ezeket. A most megjelent szám a nagyperselyről elvihető, és ára 250 Ft.

4. Továbbra is várjuk a Kedves Testvérek adományát az új szaletlire. Kérjük, hogy az Alapítvány javára fizessék be az erre szánt összeget, lehetőleg az irodában.