1. Ma a missziók támogatására gyűjtünk.

2. Megjelent a Veled és Feléd újságunk őszi, ünnepi száma. Ára 200 Ft. A nagyperselyen megtalálható.

3. Kedden katekumen hittan lesz.

4. Október 28-án, csütörtökön este 19 órától indul a gyászcsoport. Baloghné Tóth Gyöngyi szeretettel várja az érintetteket.

5. A csütörtöki orgonazenés áhítat miatt az Életige csoport következő találkozójára szerdán, október 27-én kerül sor. Este 7-kor várják szeretettel a plébánián a hűséges csoporttagokat, valamint azokat a testvéreket is, akik szeretnének a csoporthoz csatlakozni.

6. Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves testvéreket október 28-án, csütörtökön az esti szentmise után egy rövid orgonazenés áhítatra. A téma: „Októberi elmélkedés a zene nyelvén, azaz Mária énekek az orgonairodalomban”. Műsoron Alexandre Guilmant, Denis Bédard, Koloss István és Tóth József Miklós művei.

7. Jövő vasárnap, október 31-én a Katolikus Rádió fogja közvetíteni a szentmisét templomunkból délelőtt 10:00 órától. (Tehát a megszokott 9:30 óra helytett 10:00 órára jöjjenek a Kedves Hívek a nagymisére).

8. November 28-án, vasárnap tartjuk a Szent Erzsébet-napi koncertet. Rendhagyó módon ezen a koncerten a Szent Fidél Énekkar mellett plébániánk ifjú zenészeit, zeneiskolai tanulóit is várjuk, hogy énekelve vagy hangszeren játszva mutassák be a kapott zenei talentumaikat. Lehetséges formációk: szóló, duó, trió, stb. Igény esetén zongorakíséretet biztosítunk. Jelentkezni a hirdetésben szereplő linken keresztül lehet. Gyertek minél többen, zenéljetek minél többen! https://forms.gle/mQM9iGFyDzfjqsnc7