1. A múlt hétvégén megünnepeltük plébániánk 75 éves jubileumát. Köszönet mindazoknak, akik a programokat szervezték, akik ezekben részt vettek, továbbá a plakát- és szórólap készítőinek, a terjesztőknek, templom-takarítóknak, díszítőknek, a karitász munkatársaknak, azoknak, akik a süteményeket hozták, akik gondoskodtak a szombati agapéról, illetve a vasárnapi ebédről. Köszönetet mondok azoknak, akik pakolással, asztalok, székek hordásával vették ki részüket a feladatokból, továbbá a táncház szervezőinek, és mindenkinek, aki eljött az ünnepségre.

2. Megjelent a Veled és Feléd újságunk őszi, ünnepi száma. Ára 200 Ft. A nagyperselyen megtalálható.

3. Kedden felnőtt hittan lesz, szerdán reggel pedig a nyugdíjasokat várom hittanra.

4. Október 28-án, csütörtökön este 19 órától indul a gyászcsoport. Baloghné Tóth Gyöngy szeretettel várja az érintetteket.

5. Jövő vasárnap a missziók megsegítésére gyűjtünk.

6. Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves testvéreket október 28-án, csütörtökön az esti szentmise után egy rövid orgonazenés áhítatra. A téma: „Októberi elmélkedés a zene nyelvén, azaz Mária énekek az orgonairodalomban”. Műsoron Alexandre Guilmant, Denis Bédard, Koloss István és Tóth József Miklós művei.

7. November 28-án, vasárnap tartjuk a Szent Erzsébet-napi koncertet. Rendhagyó módon ezen a koncerten a Szent Fidél Énekkar mellett plébániánk ifjú zenészeit, zeneiskolai tanulóit is várjuk, hogy énekelve vagy hangszeren játszva mutassák be a kapott zenei talentumaikat. Lehetséges formációk: szóló, duó, trió, stb. Igény esetén zongorakíséretet biztosítunk. Jelentkezni a hirdetésben szereplő linken keresztül lehet. Gyertek minél többen, zenéljetek minél többen! https://forms.gle/mQM9iGFyDzfjqsnc7