1. Ma 17:00 órától szentségimádást végzünk.

2. A ma esti szentmisén Nikli Zsolt atya elbúcsúzik plébániánk híveitől. Saját egyházmegyéjében folytatja a papi szolgálatot. Megköszönöm neki a templomunkban végzett hűséges szolgálatát, és kívánom, hogy Isten áldása kísérje egész életét!

3. Kedden 19:00 órától katekumen hittan lesz, csütörtök este 20:00 órától pedig az ifjúságot várom.

4. Még kapható a Veled és Feléd újságunk őszi, ünnepi száma. A nagyperselyen megtalálható. Ára 200 Ft.

5. November 28-án, vasárnap tartjuk a Szent Erzsébet-napi koncertet. Rendhagyó módon ezen a koncerten a Szent Fidél Énekkar mellett plébániánk ifjú zenészeit, zeneiskolai tanulóit is várjuk, hogy énekelve vagy hangszeren játszva mutassák be a kapott zenei talentumaikat. Lehetséges formációk: szóló, duó, trió, stb. Igény esetén zongorakíséretet biztosítunk. Jelentkezni a hirdetésben szereplő linken keresztül lehet. Gyertek minél többen, zenéljetek minél többen! https://forms.gle/mQM9iGFyDzfjqsnc7

6. Ismét lesz nyírségi almavásár. Részletek a hirdetőtáblán.

7. Karitász csoportunk hálásan köszöni a legutóbbi ruhagyűjtés során átadott adományokat. Sok család és rászoruló talált magának megfelelő ruhákat. Most azonban már a karácsonyi tartós élelmiszer-gyűjtésre készülünk, ezért kérjük a kedves testvéreket, hogy most ne hozzanak ruhaneműt a karitászba. Kérjük türelmüket, fogjuk hirdetni, mikor lehet ismét hozni ruhát.

8. Plébániánk tavalyi helytállásának köszönhetően idén is van lehetőségünk a Cziffra György utcai (Gloriett telepi) Aldiban november 20-án, szombaton és november 21-én, vasárnap tartós élelmiszert gyűjtenünk. Hívjuk a kedves testvéreket segíteni a gyűjtésben, szórólapozásban, az adományok fogadásnál és az adományok elszállításában. Aki tud pár óra szolgálatot vállalni, kérem, hogy Kovácsné Sztrakay Katinál jelentkezzen.