1. A mai naptól egy hónapig templomunkban lesz a fatimai vándor szobor. A reggeli szentmisék után és az esti szentmisék előtt elimádkozzuk a rózsafüzért, amíg a szobor nálunk lesz. (Ma 17:20-kor kezdődik a rózsafüzér).

2. November 20-án, szombaton 17:00 órától a NEK Titkársága szervezésében ismét világméretű hálaadó szentségimádás lesz. Kérem a Kedves Híveket, hogy csatlakozzanak a plébániai csoporthoz (corpusdomini.iec2020.hu). Természetesen interneten való csatlakozás nélkül is részt lehet venni rajta, így mindenkit szeretettel várunk.

3. Kedden 19:00 órától felnőtt hittan lesz, szerdán reggel a nyugdíjas testvéreket várom hittanra.

4. Ismét lesz nyírségi almavásár. Részletek a hirdetőtáblán.

5. Karitász csoportunk ismét kér mindenkit, hogy most ne hozzanak ruhaneműt a karitászba, mert a karácsonyi tartós élelmiszer-gyűjtésre készülünk, ezért kell a hely és tisztaság a karitász helyiségben. Kérjük türelmüket, fogjuk hirdetni, mikor lehet ismét hozni ruhát.

6. Hívjuk a kedves testvéreket segíteni a Gloriett telepi Aldiban november 20. szombaton és november 21. vasárnap a tartós élelmiszer-gyűjtési akcióba! Szórólapozásban, az adományok fogadásnál és az adományok elszállításában lehet szolgálatot vállalni. Aki szeretne jönni, kérem, hogy Kovácsné Sztrakay Katinál jelentkezzen.

7. November 28-án, vasárnap a fél 10-es szentmise után tartjuk jótékonysági Szent Erzsébet napi koncertet az egyházmegye engedélyével. A koncert szervezése során figyelemmel vagyunk a járványügyi korlátozásokra, így biztosítjuk, hogy a fellépők oltási igazolással rendelkeznek. A koncerten gyűjtött adománnyal a családokat támogatjuk. Szeretettel várjuk a kedves Testvéreket!