1. Kedden a katekumenek számára lesz hittan, egyelőre online formában.

2. Az Élő Rózsafüzér zarándoklat május 15-én, szombaton kerül megrendezésre. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit a 7-es szakaszra, akár egy kis szakasz erejéig is. Útvonalunk Soroksár – Pestszentimre – Pestszentlőrinc. Közös indulás plébániánkról szombaton reggel ¼ 7-kor lesz, gyülekezés 6 órától. A faliújságon megtalálják a jelentkezési lapot. Amennyiben a kormány döntése értelmében a járványügyi helyzet nem teszi lehetővé a csoportos zarándoklást, a záró szentmise a Pestszentlőrinci Mária Szeplőtelen Szíve Főplébánián mindenképp meglesz tartva 19 órakor. Ha az időjárás lehetővé teszi, szabadtéri szentmise lesz. Templomunkba a zarándokok kb. 17 órakor fognak betérni.

3. Plébániánk hittanos tábora június 28 – július 4. között lesz Tápiószentmártonban. A jelentkezéseket kérjük elektronikus formában adják le (https://forms.gle/Aor39EszveLNvYRs8), és a részvételi díjat plébániánk irodájában fizessék be. A jelentkezési határidő május 28-a, és május 30-án lesz a szülői értekezlet. Az online jelentkezési űrlap elérhetősége a plébániai honlap „Plébániánk eseményei” menüpont alatt található. Ha valakinek nincs lehetősége az online jelentkezési lap kitöltésére, akkor az irodában kérhet jelentkezési lapot. Ha kérdésük van a táborral kapcsolatban, akkor Tikk Andrást keressék.

4. Az augusztus 10-14. között megrendezett felnőtt lelkigyakorlatra kérjük legkésőbb a templombúcsúig adják le jelentkezési lapjukat (https://www.szentlaszlo-havanna.hu/wp-content/uploads/2021/03/lelkigyak-jellap-2021.docx) és az előleget fizessék be. A lelkigyakorlat részleteit a nagyperselyen kitett tájékoztatón találják. Már most jelezzük, hogy felnőttek esetében a részvételhez védettségi igazolványra lesz szükség.

5. A június 11-13. hétvégére meghirdetett balatoni családos elvonulás elmarad. Helyette szeretettel várunk minden családot az augusztusi lelkigyakorlatra.