1. Ma este 6 órától KT ülés lesz.

2. A hittanos tábor szülői értekezlete a ma délelőtti mise után lesz a Szent László teremben 10:45-től.

3. Június 4-én első péntek lesz, ezért a szentmisét este 6 órakor fogjuk végezni.

4. Június 5-én délután 5-kor világméretű szentségimádás lesz a NEK szervezésében. Plébániánk is regisztrált. Kérem, hogy aki teheti, csatlakozzon a corpusdomini.iec2020.hu oldalon, s vegyen részt rajta a mi templomunkban. Ugyanakkor szeretettel várjuk azokat a Testvéreket is, akik nem jelzik az interneten a csatlakozásukat, de szívesen eljönnek a templomba.

5. Jövő vasárnap megtartjuk az úrnapi körmenetet. Ezért június 6-án nem lesz reggel 7-kor szentmise, hogy minél többen vegyünk részt a 9:30 órai szentmisén, illetve az azt követő körmeneten. A csoportokat Kovács Péter koordinálja. A hét folyamán vele kell egyeztetni. Kérem, hogy aki tud, hozzon virágszirmokat.

6. A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus szervezői kérik, hogy akik tavaly a 2020-as Kongresszus ingyenes programjaira jelentkeztek, újítsák meg jelentkezésüket. Ehhez be kell lépniük saját regisztrációs fiókjukba (https://registration-iec2020.hu/), csak ott tudják megrendelni a 2021-es rendezvényre szóló jegyeket. Akik tavaly papíron adták le jelentkezésüket a Csörgő házaspárnál, nekik nincs teendőjük, az akkori jelentkezésük átvezetése 2021-re megtörtént. A tavalyi jelentkezések átvezetése azért lényeges, mivel ennek hiányában a nyitó, a szombati és a záró szentmisén való részvétel ugyan lehetséges, de a résztvevő ez esetben a plébániai csoporttól külön, távolabbi szektorokban fog csak helyet kapni. A hétköznapokon a Hungexpo-n tartandó fizetős programokra továbbra is lehet jegyet vásárolni. A jegyek ára május 31-ig a legkedvezőbb. Plébániánk csoportjához a csoportkód beírásával lehet csatlakozni. A csoportkód hátul a faliújságon olvasható. (IEC-PBX5).