1. A héten online formában elkezdődnek a plébániai hittanok: január 12-én, kedden este 7 órától a katekumenek, január 14-én, csütörtökön este 7 órától a középifik, este 8 órától pedig a nagyifik számára.

2. Kerületünkben január 18-22. között tartjuk az ökumenikus istentiszteleteket. A záró alkalom január 22-én a mi templomunkban lesz. A részletes programot a következő vasárnap hirdetjük.

3. Karitász csoportunkhoz az utóbbi időben egyre több idősebb testvérünk fordult kéréssel, mert támogatásra, segítségre van szükségük. Nem elsősorban anyagi jellegű kérések ezek, sokkal inkább személyes kapcsolatot, meglátogatást, egy-egy sétát, bevásárlást, vagy főzést jelentő segítséget igényelnek, ritkábban kisebb takarítást is (porszívózás, felsöprés, stb.). Az ezzel kapcsolatos karitász-szolgálathoz keresünk önkénteseket, akik heti vagy havi rendszerességgel fel tudnak ajánlani életükből néhány órát, hogy idősebb testvéreinket támogassák. Nem egyszerű ez, hiszen jelenleg olyan családtagjainkkal, barátainkkal is ritkábban találkozhatunk, akikkel normális időszakban sokat voltunk együtt, de talán emiatt is fontos lelkünket akként is ápolni, hogy személyes kapcsolataink minőségére jobban odafigyelünk, és ezen a téren tudatosabban alakítjuk kapcsolatainkat, töltjük meg szeretettel életünket. Bátorítunk mindenkit, hogy ha úgy érzi, hogy az idősekkel való foglalkozáshoz kedve és tehetsége van, jelentkezzen a karitász csoport felelősénél, Kovácsné Sztrakay Katinál, és természetesen a szolgálatban támogatást, szakmai segítséget is biztosítunk számára.

4. Plébániánknak az idei farsangja – a járvány miatt – elmarad.