1. Ma a 9:30 órai szentmise a Veni Sancte-val, azaz a Szentlélek Úristen segítségül hívásával kezdődik. Imádkozunk a diákokért, tanárokért, hitoktatókért, nevelőkért.

2. Szeptember nem még nem tartunk plébániai hittanokat, csupán az elsőáldozóknak és a bérmálkozóknak tartjuk meg a felkészítést.

3. Terv szerint októberben kezdődnek majd a plébániai hittanok:
– Elsőáldozás előtti ovisoknak, illetve első és második osztályosok számára Horváthné Simongáti Éva fogja tartani a hittanokat vasárnap délelőttönként.
– A jövőre elsőáldozók számára (2-3-4) osztályosoknak Fabók Nikoletta tartja majd az oktatást (szintén vasárnap délelőtt).
– A 4-5-6., valamint a még nem bérmálkozott 7-8-9. osztályosoknak Nagy Nikoletta tart majd MINIKLUB foglalkozásokat megbeszélt időpontokban.
– A 10-11-12. osztályosokkal Nagyné Molnár Ildikó foglalkozik majd.
– Az érettségi utáni ifjúsággal való foglalkozásokat Elemér atya tartja.

4. Aki jövőre szeretne elsőáldozó lenni, jelezze Fabók Nikolettának vagy saját hitoktatójának, vagy pedig a plébánosnak.

5. Szeptember 13-án külön szentmise keretében, 11 órakor tartjuk az elsőáldozást, melyen csak maguk a szentséghez járulók és hozzátartozóik vesznek részt.

6. Ma 17:00 órától szentségimádást tartunk.

7. Továbbra is lehet jelentkezni az október 16-18. között megrendezésre kerülő domaszéki családos lelkigyakorlatra. (Jelentkezés szeptember 15-ig).