1. Ma a 9:30 órai szentmise után megemlékezünk egykori plébánosunkról, Somogyi László kanonok úrról, kerületünk díszpolgáráról.

2. Szintén a mai napon, Somogyi László atyáról való megemlékezést követően – az Ars Sacra hét keretében – megnyitjuk az Árvay Zolta és Sándor József Attila festőművészek alkotásaiból rendezett kiállítást a Szent László teremben. Az alkotók munkái országos kiállításokon szerepelnek rendszeresen (Esztergom, Szeged, Hódmezővásárhely, Szolnok, Kecskemét). A megnyitó után szerény agapéval is várjuk a résztvevőket. A kiállítás, melynek címe: „A KAPU”, október 5-ig megtekinthető minden vasárnap délelőtt, illetve hétköznapokon az iroda nyitvatartása idején. A festményekből vásárolni is lehet.

3. A karitász csoport ismét ruhagyűjtést szervez. Szeptember 28 és október 3 között a faliújságra kitett időpontokban lehet CSAK HOZNI ruhákat. Mindannyiunk egészségének védelme érdekében a gyűjtött ruhaneműt karanténban tartjuk, és egy későbbi időpontban lehet belőle válogatni, amit szintén hirdetni fogunk. Kérjük ezért az adományokat lezárt zsákban vagy dobozban hozzák!

4. Jövő vasárnap a 9:30 órai szentmisén külön a bérmálkozásra készülőkért imádkozunk. Kérem a bérmálkozókat, hogy lehetőleg a nagymisére jöjjenek egy hét múlva. (A bérmálás október 4-én, külön szentmise keretében lesz, délelőtt 11:00 órakor).

5. A hét folyamán a bérmálkozók számára kedden és csütörtökön este 19:00 órától lesz felkészítő hittan.

6. Kérem a Testvéreket, hogy aki tud, hozzon az udvaron lévő nagy konténerbe papírt ezen a héten.