1. Megjelent a Veled és Feléd őszi száma. Kérem a Kedves Híveket, hogy 100 Ft-tal járuljanak hozzá a kiadvány egy-egy példányához.

2. A plébániai hittanokat egyelőre nem tudjuk elkezdeni a kialakult járványügyi helyzet miatt. Az őszi szünet után újra átgondoljuk a hitoktatókkal az ezzel kapcsolatos lehetőségeinket.

3. Csütörtök este 18:30-kor megbeszélést tartunk azokkal, akik jelentkeztek a templom-takarítás szolgálatára. Szeretettel várok minden jelentkezőt a Szent László terembe.

4. Ismét lesz nyírségi almavásár plébániánkon. Az ár egységesen 250 Ft/kg. A szállítás október végén várható. A részletek hátul, a hirdetőtáblán megtalálhatóak.

5. A karitász csoport ruhagyűjtési akciója után a következő két hétben szükség lenne olyan segítőkre, akik szétválogatják és rendszerezik a ruhákat. Kérem, hogy aki október 19 és november 1-je között tud segíteni, jelentkezzen a hirdetőtáblán kitett elérhetőségeken Kovácsné Sztrakay Katalinnál!

6. Az ifjúsági kórus számára október 22-én a szentmise után hangszeres próba lesz, október 24-én délután 15:30-tól pedig énekpróba lesz számukra. A próbák a járványügyi szabályok szigorú betartásával fognak zajlani.