1. Ma a 9:30 órai szentmisén tartjuk a Te Deum-ot, hálát adunk az elmúlt tanév minden kegyelméért.

2. Köszönetet mondok azoknak, akik a tegnapi szentségimádáson részt vettek, s külön köszönet Kovács Péternek azért, hogy vállalta a vezetését.

3. Pénteken délután sokan eljöttek a felújítandó Szent Erzsébet teremben lévő könyvek, polcok, eszközök pakolását végezni. Köszönetet mondok Kovács Krisztiánnak, Magyari Edének, Szabó Viktornak, Kovács Péternek, ifj. Kovács Péternek, Nagy Róbertnek, Gerencsér Istvánnak, Lakatos Mátyásnak, Szabó Simonnak.

4. Július 20-25. között plébániánk napközis tábort szervez. Várjuk a további jelentkezéseket. Kérjük, hogy aki szeretne jönni, mielőbb döntsön, és jelezze, mert a szervezéshez szükséges a létszám ismerete. A tervek szerint lesz két kirándulós nap (Velencei-tó, Királyrét). A többi napokon a plébánián vagy a napnak egy kis részét a közelben, a szabadban tervezzük eltölteni. Ezeken a napokon bibliai témákat dolgozunk fel. Az étkezés megoldott, Zsóka néni és Sanyi bácsi fog főzni.

5. Az elsőáldozás idén szeptember 13-án, vasárnap lesz a 9:30 órai szentmise keretében. Kérem, hogy aki szeretne elsőáldozni, járjon el a felkészítőkre. A közeljövőben három ilyen kedd esti (19:00 órai) alkalom lesz: Június 16., 23. és 30. A további oktatásokat szeptember elején tartjuk meg.

6. A bérmálkozás október 4-én lesz. Az erre való felkészülést szeptembertől folytatjuk.

7. Tóth Bertalan atya a most következő héten ünnepli pappászentelésének 25. évfordulóját. Jövő vasárnap, június 21-én a saját hívei körében is megünnepli ezüstmiséjét. Reggel 8 órakor Süttőn, 9:45-kor Piszkén lesz a szentmise, ezüstmisés áldással.

8. Nagy Nikoletta hitoktató felhívása: Szeretnélek titeket meghívni a Rákóczifalva- Szandaszőlős Plébániai Ifjúsági hittan táborába, amelynek vezetője és szervezője Kómár István atya! Én már 2007-óta, idestova 13 éve táborozom a csappal és zseniálisak, Megélhettem velük az igazi keresztény hétköznapokat, közelebb kerülhettem általuk Istenhez, de mégis korombeli poénokkal és csínyekkel tűzdelve teltek a napok. Ez egy ifjúsági tábor tehát szeptembertől 8. évfolyamba lépő korcsoportól várjuk jelentkezést egészen a huszonéves korosztályig, nincs felső korlát. A tábor Bükkzsércen lesz augusztus 10-16-ig. Plébániai szálláson leszünk. A tábor díja 25 000 Ft. Az utazás még nincs összehangolva, de a plébánia előtt lenne találkozó és én vinném el tömegközlekedéssel a pesti különítményt a táborhelyre, de ha vannak lelkes autóval rendelkező szülők, akkor akár autóval is eljuthatunk oda. Jelentkezni lehet nálam a nikol93101@gmail.com címen ha kérdés van még akkor a 0630/7231576 telefonszámon vagyok elérhető.