1. Július 20-25. között napközis tábor volt a plébánián. Köszönetet mondok Kovács Krisztián és Kovács Erzsébet főszervezőknek, valamint Tikk Andrásnak, Demeter Sándornak, Demeter Sándornénak (Zsóka néninek), illetve a szerevezésben segítőknek, a csoportvezetőknek, s nem utolsósorban minden résztvevőnek. A tábor családi nappal zárult, melynek lebonyolításáért is köszönetet mondok Tikk Andrásnak, a Marossy és a Magyari házaspárnak, s minden résztvevőnek.
A tábort 100.000 Ft-tal támogatta az Alapítványunk, illetve 300.000 Ft-tal az Önkormányzat. Minkét támogatás miatt köszönetemet fejezem ki az illetékes döntéshozóknak.

2. Örömmel értesítjük a kedves Testvéreket, hogy Biriszló Bence – Lőrinc testvér – 2020.augusztus 6-án Pannonhalmán örökfogadalmat tesz, mint bencés rendi szerzetes. Ezen az eseményen (a szentmisén és az azt követő agapén) 30 testvérünk vehet részt a plébániánkról, személyes meghívás alapján. Az érintett hívek megszólítása megtörtént. Felhívjuk a kedves Testvérek figyelmét, hogy ha valaki egyéni utazás keretében megy Pannonhalmára, a szentmisén és agapén való részvétele nem biztosított. Kérjük plébániai közösségünk támogató imáját, hogy Lőrinc testvér a bencés szerzetes közösségben olyan családra találjon, mely segíti Őt a hivatása kibontakozásában és megélésében, hittel és kitartással közvetítse Isten üzenetét.