1. A hétvégén a hívek közül többen önként vállalták, hogy rendbe teszik a plébánia kertjét, a garázsból kialakított raktárt, a karitász helyiséget. Köszönetet mondok a sok fáradozásért, a plébánia és környezete érdekében végzett szolgálatért az alábbi személyeknek: Kovácsné dr. Sztrakay Katalin, Kovács Péter, Gelencsér István, Lakatosné Steiner Judit, Tikk András, Tikk Károly, Tóth Józsefné Olga, Lakatos Mátyás, Szabó Simon, Kovács András, Szabó Viktor, Hlobik Mártonné Marika, Oszvald Lórándné Nelli, Kovács Krisztián.

2. Kérjük, hogy amíg a plébánia hátsó kertjéből nem kerül elszállításra a hulladék, addig – különösen a gyerekek – kerüljék azt a részt.

3. Július 20-25. között napközis tábor lesz a plébánián. Előre hirdetem, hogy azon a héten a hívek számára minden nap reggel 7:00 órakor lesz a szentmise, az iroda nyitvatartása pedig azon a héten délután 16:00-18:00 óra között lesz.

4. Örömmel jelentem be a Kedves Híveknek, hogy Nagy Kálmán testvérünk felvételt nyert a Főegyházmegye kispapjai közé. Kérem a Kedves Híveket, hogy kísérjük imáinkkal az ő hivatásának kibontakozását! Szemináriumi évei alatt támogassuk őt erkölcsileg, imával, szeretettel!

5. Bánóczky Előd atya idén töltötte 75. életévét, és idén aranymisés. Tegnap köszöntöttük őt e kettős jubileum alkalmából. Kívánok neki mindannyiunk nevében Isten szent akaratában és sok örömben megélt, hosszú életet!