1. Ferenc pápa 2019. szeptember 29-i határozata alapján módosult az évközi 3. vasárnap liturgiája. Mostantól kezdve ez a nap az Isten Igéjének vasárnapja lesz.

2. Kedden este 7 órától felnőtt hittant tartunk. Szerdán, reggel nem lesz bibliaóra a nyugdíjasok számára, csütörtökön este a gyászcsoportnak lesz összejövetel.

3. Előre hirdetem, hogy a plébániai farsangunk február 22-én lesz a Kondor Béla közösségi házban.

4. 2020-ban, a szeptember 13-20-ig megrendezésre kerülő budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusig 9 elsőpéntek van. A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia arra hív minden katolikus testvért, hogy végezzenek nagykilencedet, ezzel is felemelve szívünket és nemzetünket az Úrhoz.

5. Már hónapok óta folyik a regisztráció és jelentkezés az Eucharisztikus Kongresszus programjaira. Ezzel kapcsolatban hirdetem, hogy a regisztrációról részletesebb megbeszélést tartunk csütörtökön, azaz január 30-án este 7 órai kezdettel a Szent László teremben. Plébániánkon Dr. Csörgő Istvánt és feleségét Krisztinát bíztam meg a programokra való regisztráció és jelentkezés koordinálásával. Esetleges kérdéseikkel hozzájuk fordulhatnak.