1. Ma kezdődik az ökumenikus imahét, amelynek programját kihelyeztük a hirdetőtáblára. A mi templomunkban pénteken este 6 órakor lesz az ökumenikus istentisztelet. Ezért pénteken reggel nem lesz nálunk szentmise. Kérem a Kedves Híveket, hogy úgy fizikai segítséggel, mint süteménnyel járuljanak hozzá a péntek esti (istentisztelet követő) agapéhoz.

2. Kedden este 7 órától katekumen hittan, szerdán, reggel a nyugdíjasoknak bibliaóra, csütörtökön este 8-tól ifjúsági hittan lesz.

3. Január 25-én Miniklub foglalkozás lesz a plébánián 10-13 óra között.

4. Az elsőáldozásra készülő gyerekek számára ma – a Szent László teremben – a 9:30-as szentmise után szülői értekezletet tartunk. Itt véglegesítjük a jelentkezéseket. Több hasznos információt tudunk közölni, például a hozzátartozók regisztrációjáról és a szervezés jelenlegi állásáról. Nagyon fontos a részvételük!

5. Kérem azokat a Testvéreket, akik az urnatemetőt szokták látogatni, hogy virágokat csak a virágtartóban elhelyezett vázákba tegyenek. Kérem továbbá, hogy művirágot ne hozzanak, illetve a személyes tárgyakat vigyék haza. Fontos az is, hogy mások elhunytjainak urnafülkéjét senki ne takarja el.

6. A Liliomkert Katolikus Óvoda ismerkedős játszódélutánokat szervez a leendő óvodás gyermekek és szüleik számára. Január 23-án délután 16-7:30 között lesz legközelebb ilyen alkalom. Részletek a hirdetőtáblán.

7. A Szent Lőrinc Katolikus Iskola iskolacsipegető foglalkozásokra hívja a leendő elsősöket és szüleiket. Részletek a hirdetőtáblán.