1. Ma minden szentmisén a katolikus iskolák javára gyűjtjük a persely-adományokat.

2. Kedden este 7 órától felnőtt hittant tartunk. Szerdán reggel nem lesz bibliaóra a nyugdíjasok számára, ugyanis Hamvazószerda lévén este 6 órakor fogjuk tartani a szentmisét. Hamvazkodás a jövő vasárnapi szentmiséken is lesz.

3. Hamvazószerda szigorú böjti nap. Háromszor szabad enni, ebből egyszer jóllakni, és hús nem fogyasztható. Nagyböjti péntekeken hústilalom van.

4. Nagyböjti péntekeken a szentmisét este 6 órakor tartjuk, utána keresztúti ájtatosságot végzünk.

5. Péntek esténként 19:00 órára várom felkészítőre a bérmálkozókat, az ifjúsági hittanos és a katekumen hittanosokat egyaránt. A bérmálás június 6-án 18:00 órakor lesz.

6. Tegnap volt a plébániai farsang. Köszönetet mondok mindazoknak, akik – szervezéssel, tombolaadománnyal, szerepléssel, szolgálattal, ill. a részvétellel – hozzájárultak a hagyományos közösségi alkalmunk örömtelibbé tételéhez. Kiemelten köszönetet mondok Nagy Róbert és Kovácsné dr. Sztrakay Katalin főszervezőknek.

7. Előadásra hívjuk a házaspárokat, a házasság hete alkalmából, 2020. február 28-án, péntek este 19.00 órára a plébániára. Téma: Családunkért végzett munka és az időnk megszentelése. Előadók, Rajta László és Rajta Andrea, a Schönstatti családmozgalom képviselői.

8. A karitász csoport február 29. és március 3. között ismét ruhabörzét szervez a karitász Csontváry utcai helyiségében (minden nap 16-18 óra között). A pontos időpontokról a hirdetőtáblán találnak tájékoztatást!

9. Előre hirdetem, hogy a lelki nap március 7-én délelőtt lesz ifjaknak és felnőtteknek egyaránt. A 12 órakor kezdődő szentmise keretében kiszolgáltatom a betegek szentségét.

10. Ismét szeretném felhívni a kedves hívek figyelmét a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus programjaira való regisztrációra. Aki már regisztrált, kérem, csatlakozzon a plébániai csoporthoz, a csoportkód beírásával. A csoportkód hátul a faliújságon olvasható. Az elsőáldozó gyermekek családjait is kérem, hogy regisztráljanak, alakítsák meg családjuk csoportját, majd csatlakozzanak a plébániai csoporthoz. A regisztrációhoz szükség esetén segítséget nyújt: Dr. Csörgő István és felesége Krisztina.

11. A Liliomkert Katolikus Óvoda hamarosan megnyitja kapuit a leendő óvodás gyermekek és szüleik számára! Az óvodába várják azon családok jelentkezését, akik fontosnak tartják a hagyományos óvodai nevelés mellett az örök emberi értékeket megalapozó óvodai nevelést, a kisgyermekek hitre nevelését. Az óvodával való ismerkedésre, az óvoda mindennapjaiba való betekintésre kínálunk lehetőséget februárban is, az ismerkedős játszódélután keretein belül. A játszódélután IDŐPONTJA: 2020. február 25., kedd, 16.00-17.30/1181 Budapest, Wlassics Gyula utca 66.