1. Megjelent a Veled és Feléd újságunk adventi száma. Kérem, hogy 100 Ft-tal támogassák a Kedves Hívek a kiadvány egy-egy példányát.

2. Advent során hétköznaponként reggel 6:00 órakor tartjuk a Rorate szentmiséket.

3. Vasárnaponként a szokott időben van gyónási lehetőség, de nem a gyóntató helyiségben, hanem a plébánia vendégszobájában. Hétköznap kedden és csütörtökön lehet szentgyónáshoz járulni a hajnali misék után (szintén a vendégszobában).

4. Az iroda nyitvatartása nem változik Adventben.

5. Ma még lehet hozni tartó élelmiszert, melynek gyűjtését karitász csoportunk szervezte. Az oldalhajóban lévő asztalra kérjük letenni tehát az adományokat, melyekkel rászoruló családokat támogatunk karácsony előtt.

6. Ma a 9:30 órai szentmise végén érkezik templomunkba a Mikulás.

7. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit, aki szívesen jár hétköznap is szentmisére, szentségimádásra, csatlakozzon a plébániánkon működő Eucharisztikus Szövetséghez. A tagok azt vállalják, hogy egy évig hetente egy hétköznapi szentmisét vagy félórai szentségimádást ajánlanak fel közös szándékainkra: a plébánia tagjainak lelki megújulásáért, Jézus akarata szerinti egységéért; papi, szerzetesi hivatásokért; a Budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusért és a békéért. Hisszük, hogy közös imánk meghallgatásra talál. Kérjük, hogy az új jelentkezők és a régi tagok is iratkozzanak fel a hátsó faliújságra kitett lapon. Jelentkezni lehet a plébánosnál vagy Csörgőné König Krisztánál is telefonon, e-mailben. Az ígérettételre december 13-án kerül sor a reggel 7:00 órai, valamint a 9:30 órai szentmise végén. (Mindenki a helyén maradva fogja elmondani a fogadalmát). De, aki a járvány miatt nem tud eljönni azon a napon a templomba, otthon is tehet ígéretet úgy, hogy egy Jézus kép előtt, egy gyertyát meggyújtva mondja el a fogadalmat. A járvány ideje alatt otthon is eleget lehet tenni a vállalásoknak úgy, hogy valaki (heti egy alkalommal) bekapcsolódik egy szentmiseközvetítésbe, vagy pedig fél órát imádkozik (lehetőleg Jézushoz szóló imádságokat).