1. Októbertől ismét folytatódik a Vándor Evangélium. A hagyományokhoz híven az új imaévet ünnepélyes szentmisével kezdjük. Az ünnepi Vándor Evangélium szentmise ma a fél 10-es szentmisén lesz. Az ünnepi szentmise után egy rövid megbeszélést tartunk a Szent László teremben, ekkor lesznek kiosztva az új imafüzetek is. Mindenkit szeretettel várunk!

2. Kedden este 7 órától katekumen hittan lesz. Szeretettel várjuk a katekumeneket és hívjuk azokat a felnőtteket is, akik korábban nem vettek részt hitoktatásban, de a hittel, vallással, Egyházzal szeretnének ismerkedni, vagy akik szeretnének részesülni a beavató szentségekben.

3. A nyugdíjas testvéreket szerdán reggel közvetlenül a mise után várom bibliaórára.

4. Csütörtökön este 8 órára várom az ifjúságot hitoktatásra.

5. Pénteken, mivel a hónap első péntekje lesz, 18 órakor tartjuk a szentmisét.

6. Október 5-én lesz a Nagymarosi Ifjúsági találkozó, ezzel párhuzamosan a Gyerekmaros. Közös indulás a plébániáról reggel 7-kor, előtte gyülekező. Kérjük mindenki hozzon magával egész napra elegendő enni-inivalót, 1120 Ft-ot, 4 db BKV-jegyet vagy bérletet. Visszaérkezés a plébániára este 7 és 8 óra között. Aki teheti jelentkezzen előre Kovács Annánál, Erzsinél, Krisztiánnál vagy Szabó Timinél.

7. Jövő vasárnap, október 6-án, a 9:30 órai szentmise végén köszöntjük idősebb testvéreinket, az Idősek Világnapja alkalmából.

8. Október 12-én 15-től 18 óráig családi napot tartunk apa-fia focival és társasjátékokkal. A végén agapé lesz, amelyhez kérjük, hogy mindenki hozzon magával enni-innivalót.

9. Október 19-én Sümegre zarándokolunk. A várható költség 6.000 Ft. Feliratkozni a sekrestyében vagy az irodában lehet.

10. A Szent Erzsébet Karitász Központ az ősz folyamán több önkéntes képzési programot tart az Egyházmegyében. Ennek plakátját kifüggesztettük a hirdetőtáblára.

11. Szeretettel várunk minden jó társaságra vágyó fiatalt a Szent Fidél gitáros énekkarba. A misén való szolgálatra a próba vasárnap fél 9-kor van. A fél 11-kor kezdődő próbán az Erzsébet napi koncertre készülünk, oda elsősorban azokat várjuk, akik komolyan tudják venni ezeket a próbákat.

12. A Főplébánia több olyan közösségi programot szervez a közeljövőben, melyre minket is hívnak:
– Október 19-én Szüreti Bál a Rózsa Művelődési Házban. Részletek a hirdetőtáblán.
– Október 23-27. között ifjúsági fesztivál, DÉLFESZT címmel. Részletek a hirdetőtáblán.