1. Szeptember 24-től a felnőtt hittanokon Bánóczky Előd atya fog 14 részes előadássorozatot tartani (minden második kedden) a Jelenések könyvéről.

2. A nyugdíjasoknak szerdán reggel közvetlenül a mise után fognak kezdődni a bibliaórák.

3. Szeretettel ajánlom a kedves hívek figyelmébe „Az evangelizáció iskolája” című kurzust, amelyet a 2020-as Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra való felkészülés jegyében rendeznek meg a Városmajori Nagytemplomban. A kurzus szeptember 23-án hétfőn indul és 10+1 alkalomból áll. A részletek és a regisztráció a NEK honlapján.

4. Az Eucharisztikus Kongresszus felhívását tolmácsolva kérem a Kedves Híveket, hogy aki jövő szeptemberben tud szállást adni távolabbról érkező vendégeknek, jelentkezzen a sekrestyében vagy az irodán, megadva az elérhetőségét.

5. Októbertől ismét folytatódik a Vándor Evangélium. A hagyományokhoz híven az új imaévet ünnepélyes szentmisével kezdjük. Az ünnepi Vándor Evangélium szentmise jövő vasárnap, szeptember 29-én a fél 10-es szentmisén lesz. Az ünnepi szentmise után egy rövid megbeszélést tartunk a Szent László teremben, ekkor lesznek kiosztva az új imafüzetek is. Mindenkit szeretettel várunk!

6. Október 19-én Sümegre zarándokolunk. A várható költség 6.000 Ft. Feliratkozni a sekrestyében vagy az irodában lehet.

7. A Szent Erzsébet Karitász Központ az ősz folyamán több önkéntes képzési programot tart az Egyházmegyében. Ennek plakátját kifüggesztettük a hirdetőtáblára.

8. A Főplébánia több olyan közösségi programot szervez a közeljövőben, melyre minket is hívnek:
– Október 19-én Szüreti Bál a Rózsa Művelődési Házban. Részletek a hirdetőtáblán.
– Október 23-27. között ifjúsági fesztivál, DÉLFESZT címmel. Részletek szintén a hirdetőtáblán.