1. Kedden este 19:15-től katekumen hittan lesz, szerdán reggel a nyugdíjasok számára rózsafüzér titokcsere lesz. Csütörtök este 20:00 órától ifjúsági hittant tartunk.

2. Gyászolókat segítő foglalkozás kezdődik plébániánkon október 31-tól, azaz a most következő csütörtöktől 19:00 órai kezdettel. Részletek a hirdetőtáblán.

3. November 1-jén, Mindenszentek ünnepén – amely parancsolt ünnep – este 18:00 órakor tartjuk az ünnepi szentmisét, utána pedig elvégezzük a Lucernáriumot az elhunytakért.

4. November 2-án, Halottak napján reggel 7:00 órakor, 7:30-kor és 8:00 órakor lesznek szentmisék.

5. A karitász csoport által szervezett ruhabörze időpontjait a hátsó hirdetőtáblán kifüggesztettük. Kérjük a kedves híveket, hogy adományaikat az ott megjelölt időpontokban adják le a karitász Csontváry u. 23. szám alatti helyiségében.

6. Továbbra is várom a Kedves Hívek adományait az új templomi székekre.

7. Előre hirdetem, hogy november 10-én – mivel a Katolikus Rádió templomunkból fogja közvetíteni a szentmisét – nem 9:30-tól, hanem 10:00 órától lesz a szentmise.

8. Templomunk kántora és a plébánia irodai adminisztrátora, Szabó Balázs, személyes okok miatt nem tudja vállalni a továbbiakban az itt végzett feladatainak ellátását. A magam és a Hívek nevében megköszönöm a 7 év alatt végzett szolgálatát, és kívánom, hogy Isten áldása kísérje egész életét.