1. Tegnap ötvenen Sümegre zarándokoltunk. Köszönetet mondok mindazoknak, akik eljöttek, hogy együtt ajánljuk fel imádságainkat egyéni és közösségi céljainkért.

2. Ma minden szentmisén a missziók javára gyűjtünk.

3. Kedden este 19:15-től felnőtt hittan lesz (Bánóczky Előd atya előadása folytatódik a Jelenések Könyvéről).

4. A nyugdíjas testvéreket szerdán reggel közvetlenül a mise után várom bibliaórára.

5. Nyírségi almavásár lesz plébániánkon október 26-i szállítással. Az ár egységesen 150 Ft/kg. A részletek hátul, a hirdetőtáblán megtalálhatóak.

6. Szeretettel várunk minden korosztályt október 26-án szombaton kirándulni a Budai hegyekbe, az Árpád-kilátóhoz. A táv csak 5-6 km, és babakocsival, kisebb gyermekkel is megtehető. Indulás 9 órakor a templomkertből, érkezés 17 óra körül. Részletek hátul a hirdetőtáblán.

7. A karitász csoport által szervezett ruhabörze időpontjait a hátsó hirdetőtáblán kifüggesztettük. Kérjük a kedves híveket, hogy adományaikat az ott megjelölt időpontokban adják le a karitász Csontváry u. 23. szám alatti helyiségében.

8. A Főplébánia szeretettel hívja plébániánk ifjúságát az Október 23-27. közötti ifjúsági fesztiválra, a DÉLFESZT-re. Részletes program a hirdetőtáblán. Felhívom a figyelmet arra, hogy az október 26-án, szombaton 20:00 órakor kezdődő „Keresztkérdés” elnevezésű koncertet az Acousthree együttes tartja, melynek tagjaihoz a mi ifjúsági zenészei is.

9. Az Önkormányzat 1.700.000 Ft-os támogatást ítélt meg a templomi székek cseréjének finanszírozására. Ebből az összegből 60 széket tudunk megvásárolni, ami elegendő a padok körüli székek cseréjéhez. Egy ilyen lehetőséget kihasználva egységesíteni tudjuk az egész templomban a székeket, s az oldalhajóba is újakat tudunk venni, ha a Kedves Hívek is hozzájárulnak. A felajánlásokat az Alapítvány javára kérem befizetni.

10. Előre hirdetem, hogy november 10-én – mivel a Katolikus Rádió templomunkból fogja közvetíteni a szentmisét – nem 9:30-tól, hanem 10:00 órától lesz a szentmise.