1. Ma van a Szent Erzsébet gyűjtés a Karitász javára.

2. Kedden este 19:15-től felnőtt hittan lesz (Jelenések Könyve), szerdán reggel elmarad a nyugdíjas hittan. Csütörtök este a gyászcsoport számára lesz összejövetel.

3. Hittanosaink számára tegnap, november 16-án volt az őszi lelki nap. Köszönetet mondok Nagyné Molnár Ildikó hitoktató szervezőnek, továbbá azoknak, akik közreműködtek, valamint a résztvevő ifjúságnak.

4. November 23-án, szombaton délután 17:00 és 18:00 óra között szentségimádást tartunk, csatlakozva az Eucharisztikus Kongresszus kezdeményezéséhez. Kérem, hogy aki interneten keresztül meg tudja tenni, regisztráljon, aki nem, iratkozzon fel a sekrestyében.

5. Szintén november 23-án 18:30-tól lesz a Szent Erzsébet Napi Jótékonysági ifjúsági koncert, amelyre mindenkit szeretettel várunk.

6. Előre hirdetem, hogy november 30-án délelőtt (9-13 óra között) lesz az adventi lelkinap, és ugyanazon a napon délután (16 órától) az adventi koszorúkötés-, illetve koszorú-megáldás (kb. 18 órától).

7. Szintén előre hirdetem, hogy a plébánia karitász csoportja december 1-8. között adventi tartós élelmiszer gyűjtést szervez, a szokásos módon.

8. Továbbra is várom a Kedves Hívek adományait az új templomi székekre.