1. Minden vasárnap reggel 8:30-tól elsőáldozási felkészítőt tartok. Az elsőáldozás május 12-én lesz.

2. Kedden este 19:15-től felnőtt hittan lesz, szerdán reggel 7:45-től várom a nyugdíjasokat.

3. Nagyböjtben minden pénteken 18:00 órakor tartjuk a szentmisét, utána keresztúti ájtatosságot végzünk. Nagyböjti péntekeken hústilalom van.

4. Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepéhez kapcsolódóan március 24-én a szentmise keretében a lelki adoptálók fognak fogadalmat tenni. Kérem azokat, akik ún. lelki adoptálást vállalnak – tehát 9 hónapon keresztül minden nap imádkoznak egy veszélyben lévő magzatért, valamint annak szeretetteljes környezetben történő felneveléséért, illetve a szülők, családok gondolkodásmódjának jó irányba történő megváltozásáért – azok iratkozzanak fel a hirdetőtáblára kihelyezett lapon.

5. Megjelent a Veled és Feléd nagyböjti száma. A nagyperselyen megtalálható. Kérem a Kedves Híveket, hogy 100 Ft-tal járuljanak hozzá a kiadvány egy-egy példányához.

6. Március 23-án, szombaton miniklub lesz 10-től 13 óráig.

7. A főegyházmegyei karitász akciójához csatlakozva templomunkban is lesz nagyböjti tartós élelmiszer gyűjtés. Az adományokat kérjük, hogy március 24- től, jövő vasárnaptól hozzák egy héten keresztül, március 31-ig. A szokásos módon, az oldalhajóban elhelyezett asztalon gyűjtjük az adományokat! Minden felajánlást köszönünk!

8. Jövő vasárnaptól, március 24-étől megkezdődnek a virágvasárnapi passiójáték próbái. Várunk minden fiatalt, aki szeretne bekapcsolódni hagyományos passiójátékba, a próbák vasárnap délután 3 órától 5 óráig lesznek.