1. Hétfőn este számtalan pozitív élménnyel feltöltődve érkeztünk haza a hittanos táborból. Köszönetet mondok Tikk Andrásnak a több hónapot jelentő szervezésért és a lebonyolításért. Megköszönöm Demeter Sándornak és Demeter Sándornénak (Zsóka néninek) a finom és bőséges ételek elkészítését, ami sok fáradságot és egyben nagy szeretet igényelt. Köszönet a csoportvezetőknek, akik már hónapok óta készültek a táborra, együttműködve a táborvezetővel és a plébánossal. És természetesen köszönet minden résztvevőnek, illetve a szülőknek, akik ránk merték bízni a gyermekeket.

2. Még lehet jelentkezni a plébániai felnőtt lelkigyakorlatra, melyet augusztus 6-10 között tartunk Győrben. Ezzel kapcsolatban előre hirdetjük, hogy a lelkigyakorlat felnőtt résztvevői számára tájékoztató megbeszélést tartunk július 25-én csütörtökön este 7 órai kezdettel. Ez alkalommal kérjük majd befizetni a részvételi díj hátralékát.

3. Megjelent a Veled és Feléd búcsúi száma. A nagyperselyről elvihető. Kérem a Kedves Híveket, hogy 100 Ft-tal járuljanak hozzá a kiadvány egy-egy példányához.

4. Ismét van lehetőség két típusban és több méretben, Szt. László-s pólókat vásárolni a plébánián. A kereknyakú póló 2.000.- Ft, a galléros póló 2.600.- Ft-ba kerül. Részletek és kép a hátsó hirdetőtáblán látható.

5. Az urnafülke és az osszáriumban történő elhelyezés árai 2019.07.01-től változnak. A hirdetőtáblán és a honlapon megtalálhatók az új árak.