1. Ma délután 3 órától passiópróba lesz. Szeretettel várunk minden szolgálatkész fiatalt.

2. Ma délután 5 órától szentségimádás lesz.

3. Kedden este 19:15-től katekumen hittan lesz, szerdán reggel 7:45-től várom a nyugdíjasokat, csütörtök este 8-tól az ifjúságot.

4. Jövő vasárnap Virágvasárnap lesz. A fél 10 órai szentmise kezdetén körmenetet tartunk. Ugyanebben a szentmisében passiójáték lesz, az esti szentmisén pedig énekelt passió.

5. Felhívom az elsőáldozók figyelmét, hogy Virágvasárnap és Húsvét ünnepén nem lesz elsőáldozási felkészítő. Legközelebb április 28-án találkozunk hittanon az elsőáldozókkal. Az egész hittananyag föl van adva. Ugyanezen a napon (ápr. 28.) a 9:30 órai szentmise után szülői értekezlet lesz az elsőáldozó gyermek szüleinek. Addig kérem, hogy szerezzék be a gyermekek keresztelési igazolását. Amelyik elsőáldozó még nincs megkeresztelve, május 9-én fog részesülni a keresztség szentségében.

6. Május 31. és június 2. között plébániai közösségünkkel elzarándokolunk a csíksomlyói pápalátogatásra. A buszon 49 férőhely van. A költség kb. 33-35 ezer Ft lesz egy személyre. Ez az összeg tartalmazza a busz, a szállás és négy étkezés (két vacsora, két reggeli) árát. Feliratkozni az irodában és a sekrestyében lehet.

7. Közeleg Húsvét ünnepe. Ilyenkor több kiadásunk van, mint máskor. Kérem a Kedves Híveket, hogy járuljanak hozzá a plusz költségekhez. Az adományokat a Mária szobor melletti perselybe lehet tenni.

8. Idén is van lehetőség a plébánián húsvéti sonka- és húsvásárra. Az ezzel kapcsolatos részletek a hirdetőtáblán megtalálhatók.

9. Idén is kiemelten fontos, hogy rendelkezzünk az adó 1%-ról. A NAV a tavalyi nyilatkozatot veszi figyelembe az újabb nyilatkozat megételéig. Kérjük, hogy abban az esetben is tegyék meg a felajánlást a Magyar Katolikus Egyháznak, ha az SZJA NULLA forint. A másik 1%-ot fel lehet ajánlani a Plébánia alapítványának. További információk a hirdetőtáblán, a honlapon, ill. a plakátokon olvashatók.

10. Április 13-án (szombaton) délután 4 órától ismét indul a felkészülés a ministráns focibajnokságra. A plébánia kertjében lesz a gyülekezés. Szeretettel várunk minden fiatal fiút. A részletekről érdeklődni ifj. Kovács Péternél lehet.