1. Megjelent a Veled és Feléd húsvéti száma. A nagyperselyen megtalálható. Kérem a Kedves Híveket, hogy 100 Ft-tal járuljanak hozzá a kiadvány egy-egy példányához.

2. Ma a 9:30 órai szentmise után szülői értekezlet lesz az elsőáldozó gyermek szüleinek.

3. Kedden várom hittanra a felnőtteket, szerdán reggel 8-ra pedig a nyugdíjasokat. Az ifjúság számára legközelebb május 9-én lesz foglalkozás.

4. Május 31. és június 2. között plébániai közösségünkkel elzarándokolunk a csíksomlyói pápalátogatásra. A buszon 49 férőhely van. A költség kb. 33-35 ezer Ft lesz egy személyre. Ez az összeg tartalmazza a busz, a szállás és négy étkezés (két vacsora, két reggeli) árát. Feliratkozni az irodában és a sekrestyében lehet. JELENTKEZNI MÁR CSAK 1 NAPIG LEHET, mert le kell adni a névsort.

5. Már lehet jelentkezni a hittanos táborunkba. Szeretettel hívjuk gyerek- és ifjúsági hittanosainkat. Jelentkezési lapot a sekrestyében lehet kérni. A tábor díja 20 ezer Ft. Kérjük, aki teheti, minél előbb, de legkésőbb június 9-ig adja le jelentkezését.

6. Plébániánk szokásos felnőtt lelkigyakorlatát idén augusztus 6. keddtől augusztus 10. szombatig tartjuk Győrben, az Eucharisztikus Kongresszusra való készület jegyében. Jelmondata: „Én lelket adok belétek, és életre fogtok kelni” (Ez 37,14). Amennyiben igény van rá, a lelkigyakorlatozó felnőttek gyermekei számára felügyeletet szervezünk. Tájékoztató és jelentkezési lap hátul a kisasztalról elvihető.

7. Idén is kiemelten fontos, hogy rendelkezzünk az adó 1%-ról. A NAV a tavalyi nyilatkozatot veszi figyelembe az újabb nyilatkozat megételéig. Kérjük, hogy abban az esetben is tegyék meg a felajánlást a Magyar Katolikus Egyháznak, ha az SZJA NULLA forint. A másik 1%-ot fel lehet ajánlani a Plébánia alapítványának. További információk a hirdetőtáblán, a honlapon, ill. a plakátokon olvashatók.

8. Jövő vasárnap KT este 7 órától alakuló ülés lesz.

9. Az Élő Rózsafüzér zarándoklat május 11-én, szombaton kerül megrendezésre. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit a 7-es szakaszra, akár egy kis szakasz erejéig is. Útvonalunk Soroksár – Pestszentimre – Pestszentlőrinc. Közös indulás plébániánkról szombaton reggel ¼ 7-kor lesz, gyülekezés 6 órától. Kérjük, mindenki hozzon magával Hozsanna énekeskönyvet. A faliújságon megtalálják a jelentkezési lapot. A zarándoklat záró szentmiséje a Pestszentlőrinci Mária Szeplőtelen Szíve Főplébánián lesz 19 órakor, előtte ½ 7-től Májusi litánia.