1. Megjelent a Veled és Feléd húsvéti száma. A nagyperselyen megtalálható. Kérem a Kedves Híveket, hogy 100 Ft-tal járuljanak hozzá a kiadvány egy-egy példányához.

2. Az elsőáldozók számára április 28-án lesz újra hittan. Az egész hittananyag föl van adva. Ugyanezen a napon (ápr. 28.) a 9:30 órai szentmise után szülői értekezlet lesz az elsőáldozó gyermek szüleinek. Addig kérem, hogy szerezzék be a gyermekek keresztelési igazolását. Amelyik elsőáldozó még nincs megkeresztelve, május 9-én fog részesülni a keresztség szentségében.

3. A héten nem lesz hittan a katekumenek, felnőttek, nyugdíjasok, illetve az ifjúság számára.

4. Április 26-án, pénteken este 18:30-tól férfi est lesz.

5. Május 31. és június 2. között plébániai közösségünkkel elzarándokolunk a csíksomlyói pápalátogatásra. A buszon 49 férőhely van. A költség kb. 33-35 ezer Ft lesz egy személyre. Ez az összeg tartalmazza a busz, a szállás és négy étkezés (két vacsora, két reggeli) árát. Feliratkozni az irodában és a sekrestyében lehet.

6. A hittanos tábor július 2-8. között lesz a Orfűn. A mai naptól lehet jelentkezni a táborunkba. Szeretettel hívjuk gyerek- és ifjúsági hittanosainkat. Jelentkezési lapot a sekrestyében lehet kérni. A tábor díja 20 ezer Ft. Kérjük, aki teheti, minél előbb, de legkésőbb június 9-ig adja le jelentkezését.

7. Plébániánk szokásos felnőtt lelkigyakorlatát idén augusztus 6. keddtől augusztus 10. szombatig tartjuk Győrben, az Eucharisztikus Kongresszusra való készület jegyében. Jelmondata: „Én lelket adok belétek, és életre fogtok kelni” Amennyiben igény van rá, a lelkigyakorlatozó felnőttek gyermekei számára felügyeletet szervezünk. (Ez 37,14) Tájékoztató és jelentkezési lap hátul a kisasztalról elvihető.

8. Idén is kiemelten fontos, hogy rendelkezzünk az adó 1%-ról. A NAV a tavalyi nyilatkozatot veszi figyelembe az újabb nyilatkozat megételéig. Kérjük, hogy abban az esetben is tegyék meg a felajánlást a Magyar Katolikus Egyháznak, ha az SZJA NULLA forint. A másik 1%-ot fel lehet ajánlani a Plébánia alapítványának. További információk a hirdetőtáblán, a honlapon, ill. a plakátokon olvashatók.

9. Köszönetet mondok mindenkinek, aki a húsvéti előkészületekből kivette a részét a templom takarításával, díszítésével vagy liturgikus szolgálattal, ill. anyagi hozzájárulással. Mindenkinek kívánok Istentől megáldott Húsvétot!