1. Szeptember 20-án elkezdődött plébániánkon az ADORÁCIÓS ISKOLA, melynek lényege, hogy egyre jobban és mélyebben tudjunk imádkozni az Oltáriszentség jelenlétében. Tizenkét csütörtökön át (az esti misék után) 18:30-tól várjuk az ifjúsági csoportokat, felnőtteket, nyugdíjasokat egyaránt ezekre az alkalmakra. Kérem, hogy minél többen jöjjenek el rendszeresen, s az Eucharisztikus Kongresszusra való felkészülésünkben adjunk lehetőséget magunknak az Úrral való hatékony találkozásokra.

2. A héten elkezdődtek a plébániai hittanok. A foglalkozások időpontjai megtalálhatók a hirdetőtáblán és a honlap Hitoktatás oldalán.

3. Október 6-ára zarándoklatra hívom a Kedves Híveket Egerszalókra és Egerbe. Tervezett program: Reggel 7 órakor indulás Egerszalókra a templomtól; fél 11-től az egerszalóki kegyhely bemutatása; 11 órától szentmise a kegyhelyen; fél 1-től ebéd étteremben; ebéd után indulás Egerbe, ahol a belváros látnivalóit tekintjük meg. A költség 7.000 Ft lesz személyenként, mely az útiköltséget és az ebédet tartalmazza. (Egyéb kiadásra nem lesz szükség).

4. Októberben folytatódik a Vándor Evangélium apostoli imaszolgálat. A hagyományokhoz híven ünnepi szentmisével szeretnénk kezdeni az új imaévet. A Vándor Evangélium hálaadó szentmise jövő vasárnap, szeptember 30-án, a fél 10-es szentmise keretében lesz. A szentmise után egy rövid megbeszélést tartunk a Szent László teremben, ekkor kerülnek kiosztásra az új imafüzetek is.