1. Kedden este 7 órára várom a felnőtteket, szerdán reggel a nyugdíjasok számára fél 8-tól lesz a bibliaóra. Csütörtökön este fél 7-től folytatódik az adorációs iskola.

2. A plébániai hittanosok közül a 3-4., ill. 5-6. osztályosoknak hirdetem, hogy mostantól kezdve – mivel kevesen éltek e korosztályból a heti hittan lehetőségével – havonta egy hosszabb miniklubos foglalkozás lesz ennek a korosztálynak. Az első ilyen alkalom november 24-én, szombaton délelőtt lesz 10-13 óra között. Várjuk tehát 9-12 éveseket ezekre a foglalkozásokra.

3. Előre hirdetem, hogy november 17-én, egész napos lelki nap lesz felső tagozatos és középiskolás fiatalok számára. Egyéb részletekkel később szolgálunk.

4. A karitász csoport ruhabörzét szervez ma 15- 17 óráig és november 9-én 16.30 – 18 óráig. A karitász Csontváry utcai helyiségébe ezekben az időpontokban lehet lehozni a már megunt, de jó állapotú ruhákat, és lehet vinni is belőle. Szeretettel várunk Mindenkit!

5. Nyírségi almavásár lesz plébániánkon november közepi szállítással. A részletek hátul, a hirdető táblán és a honlapon megtalálhatóak.

6. Plébániánk képviselőtestületének ötéves megbízatása ez év végén lejár. Az új képviselőtestület tagjainak egy részét a hívek választják. Ennek első lépéseként kérem a kedves híveket, hogy javasoljanak alkalmas jelölteket. A javaslatokat – ha lehet, indoklással – a nagyperselybe kérem bedobni, november 4-ig. Ezt követően fogom összeállítani a jelöltek listáját, s majd azután fog következni a szavazás. A képviselőtestületről és a jelöltekre vonatkozó követelményekről a Veled és Feléd most megjelent számában olvashatunk.

7. A Veled és Feléd búcsúi számának rejtvényeinek megfejtői közül kisorsolt nyertesek: Biriszló Péterné, Oswaldné Nelly és Takács Veronika. A nyeremények a sekrestyében vehetők át.