1. Ma van a templomunk búcsúja. Az ünnepi szentmisét 9:30-kor tartjuk. Ugyanezen a szentmisén végzi első ünnepélyes szentmiséjét (primiciját) Tóth Imre atya. Köszönetet mondok a Kedves Híveknek azért, hogy a számára vásárolni kívánt ajándék ára összegyűlt. A szentmise után az udvaron táncház lesz, majd 12 órakor fogjuk tartani az ünnepi ebédet. Ebédjegyek – korlátozott számban – még vásárolhatók a templom bejáratánál.

2. Megjelent a Veled és Feléd búcsúi száma. A nagyperselyről elvihető. Kérem a Kedves Híveket, hogy 100 Ft-tal járuljanak hozzá a kiadvány egy-egy példányához.

3. A nyár folyamán nem tartunk szentségimádást a csütörtöki szentmisék után.

4. Köszönetet mondok a Kedves Híveknek, mert a templomtető felújítására a Hívektől remélt 1 millió Ft összegyűlt. (Pontosan: 1.187.500 Ft).

5. A mai napon is van lehetőség a lelkigyakorlat 5.000,- Ft/felnőtt előlegének befizetésére, a 7 órás és a 1/2 10-es szentmisék után a templom előtt az udvaron. Ugyanitt tájékoztatás is kérhető, továbbá jelentkezési lap is vihető. Ezúton kérjük, hogy aki szeretne jönni a lelkigyakorlatra, lehetőség szerint még ma jelentkezzen. Jelentkezést később is elfogadunk, de az esetleges támogatásból csak a határidőig jelentkezettek részesülnek.

6. Előre hirdetem, hogy szeptember 20-tól plébániánkon is elindítjuk a szentségimádás iskoláját. Ez egy 12 alkalmas sorozat, mely az istenkapcsolatunk elmélyítését segíti. Az ifjúsági csoporttól fölfelé minden korosztályt várunk.