1. Tegnap délelőtt lelki napot tartottunk. Köszönetet mondok minden résztvevőnek.

2. A Mikulás a mai napon, a 9:30 órai szentmise végén fog érkezik templomunkba.

3. Ma a fél 10-es mise után lesz hagyományos adventi vásárunk.

4. Ma délután 3-tól várjuk pásztorjáték próbára a gyerekeket és a fiatalokat.

5. Megjelent a „Veled és Feléd” adventi száma. A nagyperselyen megtalálható. Ára 100 Ft.

6. Hétköznapokon reggel 6 órakor kezdődnek a Rorate szentmisék.

7. Kedden este 7 órára várom hittanra katekumeneket. Pénteken reggel 7:30-tól tartjuk a nyugdíjas hittant. A szentségimádás iskolájának záró alkalma csütörtökön este fél 7-től lesz.

8. Pénteken délután 16 – 19 óra között ismét lesz miniklub a 9-12 évesek számára,

9. Ma két hete megkezdtük a szavazást a képviselőtestületi jelöltekre. A szavazást MA 19.00 órakor fogjuk lezárni. Szavazólap a nagyperselyről vihető el, személyenként 1 db. Kérjük, hogy csak az szavazzon, aki lelkiismeretében plébániánkhoz tartozónak érzi magát, és betöltötte a 18. életévét. Érvényesen szavazni a szavazólapon legfeljebb 8 név megjelölésével lehet. Nem kötelező 8 nevet megjelölni, inkább jelöljünk meg kevesebbet, de az alaposan átgondolt és megfontolt döntés eredménye legyen. A kitöltött szavazólapokat kérjük legkésőbb december 9. vasárnap este 19:00 óráig leadni az irodában vagy a sekrestyében.

10. Advent első hetében tartós élelmiszer gyűjtés van a templomunkban, melyet karácsony előtt osztunk szét egyházközségünk rászorulók között. Ezért december 2. és 9. között a szokásos módon, a templomban lévő asztalnál várjuk az adományokat!

11. Szeretettel várunk mindenkit, aki szívesen időz az Oltáriszentség jelenlétében, az Eucharisztikus Szövetség tagjai sorába. A Szövetség tagjai vállalják, hogy egy éven át heti egy hétköznapi szentmisét vagy félórai szentségimádást ajánlanak fel közös szándékaikra: a plébániai közösségünk tagjainak lelki megújulásáért, Jézus akarata szerinti egységéért; papi, szerzetesi hivatásokért; a békéért és a budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusért. Kérjük, hogy aki csatlakozni szeretne, iratkozzon fel a hátsó faliújságra kitett lapon. Kérjük azt is, hogy a régi tagok is erősítsék meg, hogy folytatják felajánlásukat. Az ünnepélyes ígérettételre december 16-án, a fél 10-es szentmise keretében kerül sor. Hisszük és tapasztaljuk, hogy közös imánk meghallgatásra talál.

12. Jövő vasárnap (december 16-án) 19:00 órakor képviselőtestületi ülés lesz. Az 5 évvel ezelőtt megválasztott testületnek ez lesz a búcsúülése.