1. Kedden este 7 órától elmarad a felnőtt hittan, szerdán reggel 8-tól a nyugdíjasok számára rózsafüzér titokcsere lesz, az ifjúságot pedig csütörtök este fél 8-ra várom hitoktatásra.

2. Április 26-án, csütörtökön karitász-gyűlést tartunk a szentmise után 19 órakor. Várjuk a karitász-önkénteseket és a jelentkezőket. Május 5-én családi napot szervezünk a Kiserdő felújított Sas utcai sportpályájára. A közös játék, sportolás mellett együtt főznénk, ezért kérjük, hogy a hátul kitett lapon jelezzük előre a részvételi szándékot. További információ a kitett plakáton és Kovácsné Sztrakay Katinál. Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy ismét van lehetőség a személyi jövedelemadó kétszer 1%-ának felajánlására egyházunk és a plébániánkat segítő alapítvány javára. Erre akkor is van lehetőség, ha a munkáltató, vagy az adóhatóság készíti el bevallásunkat, ezért kérjük, éljenek a lehetőséggel. Bővebb információ a hátsó hirdetőtáblán olvasható, és szórólap is elvihető.

3. Jövő vasárnap a ½ 10 órai szentmisén elsőáldozás lesz. A hét folyamán ezért több külön foglalkozás lesz az elsőáldozók számára:
– Kedden délután 16:15-től hittanóra;
– Csütörtökön az esti szentmise keretében megkeresztelek három elsőáldozásra készülő gyermeket;
– Pénteken délután 4 órakor vizsga.
– Szombaton reggel szertartás próba, majd utána gyóntatás.

4. A nyári hittanos tábor július 2-8. között lesz Salgóbányán. A mai naptól lehet jelentkezni a táborba. Szeretettel hívjuk gyerek- és ifjúsági hittanosainkat. Jelentkezési lapot a sekrestyében lehet kérni. A tábor díja 18 ezer Ft.

5. A Liliomkert Katolikus Óvodába,várják azon családok jelentkezését, akik fontosnak tartják a hagyományos óvodai nevelés mellet az örök emberi értékeket megalapozó óvodai nevelést, a kisgyermekek hitre nevelését. Az óvodával való ismerkedésre, az óvoda mindennapjaiba való betekintésre kínál lehetőséget 2 fontos esemény, program:
– 2018.április 23-án, 16.00-tól, egy ismerkedős játszódélutánra várják az érdeklődő családokat a Wlassics Gyula u.84/A-ban;
– 2018 április 25-én (Wlassics Gyula 66) és 26-án (Wlassics Gyula 84/a) nyílt napot szerveznek minden kedves és érdeklődő család számára.
– Óvodai beiratkozás ideje: 2018.május 02-04 között. Bővebb felvilágosítást kaphatnak az óvoda titkárságán – Wlassics Gyula u.84/a.

6. Plébániánk szokásos felnőtt lelkigyakorlatát idén augusztus 7. keddtől augusztus 11-ig tartjuk Győrben, az Eucharisztikus Kongresszusra való készület és a Családok Évének jegyében. Jelmondata: „Új szívet adok nektek és új lelket oltok belétek”; (Ez 36,26). A felnőttek részvételi díja várhatóan 22.500,- Ft lesz. Amennyiben igény van rá, a lelkigyakorlatozó felnőttek gyermekei számára felügyeletet szervezünk. További részletekkel később szolgálunk.