1. A nagyböjttel megkezdődött a Húsvétra való felkészülés időszaka, melyben az Egyház arra hív bennünket, hogy igyekezzünk egy kicsit elcsöndesedni, befelé és még inkább Istenre többet figyelni. A böjt közös formájának gyakorlásaként a felnőtteket arra hívja egyházunk, hogy Húsvétig a pénteki napokon tartózkodjanak a húsfogyasztástól, valamint hamvazószerdán és nagypénteken tartsanak szigorú böjtöt, háromszori étkezéssel és egyszeri jóllakással.
    Aki hamvazószerdán nem részesült a hamvazás szertartásában, most a szentmise végén még megteheti.
  2. Nagyböjt minden péntekjén reggel 7:00-kor van szentmise és 18:00-tól van keresztút templomunkban melyre mindenkit szeretettel várunk. A most feburár 23-án, pénteken a keresztutat a nyugdíjasok vezetik. 
  3. A Kossuth Rádió hely című műsora készített felvételt a Havanna telep történetéről, melyben plébániánk és Laci bácsi is szerepel. Az adás második részletét február 19 hétfőn én 11:00-kor hallgathatjuk meg.
  4. Megjelent plébániai újságunk, a Veled és Feléd, nagyböjti száma. Elektronikus formában elküldtük plébániánk levelezőlistájára és a honlapon is fenn van. Papír alapon továbbra is elérhető hátul a nagyperselyen. Az nyomtatási költség 200 Ft/db.
  5. Február 22-én csütörtökön 11:00-14:00 óra között lesz irodai szolgálat
  6. az urnatemető Február 22-én 11:00-19:00 óra között látogatható
  7. Február 25-én vasárnap országos gyűjtés lesz a katolikus iskolák javára
  8. A felnőtt lelkigyakorlat 2024. augusztus 7-10. között, szerda délutántól szombat délutánig lesz Kecskeméten. További részletek Húsvét után várhatóak.