1. Plébániánk programnaptára elérhető a honlapon, vagy a hirdetőtábláról.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ZxmeaWZdg9SeKs_SBEs0Ki64plUUHUEsrCWMIHyuuc8/edit?usp=sharing

2. Mindenkinek nagyon köszönjük, aki akár csak egy percre is betért imádkozni a templomba plébániánk szentségimádási napján. Külön köszönet azoknak, akik vállatak egy fél órát!

3. Októberben a reggeli szentmisék után és az esti szentmisék előtt rózsafűzért imádkozunk, amire mindnekit szeretettel várunk.

4. Októbertől az iroda további időpontokban elérhető: hétfőn és csütörtökön az esti szentmisék előtt is van irodai szolgálat, 16:45-17:45-ig. A délelőtti ügyfélfogadás változatlan (kedd 8.00-12.00; csüt 10.00-13.00)

5. A karitász csoport őszi ruhagyűjtése ma még tart. A ruhagyűjtés pontos időpontjai a hirdetőtáblán és a honlapon olvashatóak!

6. Ma a 9:30-as misében van a Vándor Evangélium csoport fogadalomtétele.

7. Előre hirdetjük, hogy
– október 20-án pénteken 18:00-kor lesz szentmise,
utána pedig taize-i imaóra lesz plébnániánkon
– október 21. szombat délután lesz plébániánk családi napja
Szeretettel várjuk a családokat, a hittanosokat és minden érdeklődőt a plébánián. Színes programokkal készülünk minden korosztály számára, játékokkal, kézműves foglalkozással, focival, közös főzéssel, énekléssel és a Lélekszínházzal, akik tavaly is eljöttek hozzánk. Szeretnénk kérni, hogy a testvérek mielőbb, legkésőbb október 18. szerdáig jelezzék részvételi szándékukat a kemenyviki@gmail.com e-mail címen vagy a +36302977652-es telefonszámon a könnyebb szervezés érdekében.
– október 28-án szombaton kirándulást szervezünk.

8. Takarító önkénteseink szeretettel várnak újakat segítőket soraik közé. Nagyon hálásak vagyunk a csoport eddigi munkáiért a plébánia és a templom rendben tartásáért.

9. Plébániánk képviselőtestületének mandátuma idén ősszel lejár. Jó ha elkezdünk gondolkodni azon, hogy kiket szeretnénk a képviselőtestületben látni.