1. Nagyböjt péntekjein szentmise reggel 7:00-kor lesz, keresztutat pedig 18:00-kor járunk.

2. Február 13. és március 13. között az esti szentmisék előtt, illetve a reggeli szentmisék után rózsafüzért imádkozunk templomunkban. Mindenkit szeretettel várunk!

3. Márciustól változik plébániánk irodai nyitvatartási ideje.

Kedden 8:00-10:00, csütörtökön 8:00-9:00 és vasárnap 10:30-11:30 között lesz nyitva az iroda.

4. Márciustól az egyházmegye előírása szerint az újonnan felvett szentmisék stóladíja változik.
Csendes szentmisék kedden, pénteken és szombaton reggel lesznek, melyek stipendiuma 2.000 Ft, a többi orgonás misék stipendiuma 4.000 Ft.

5. Előre hirdetjük, hogy a nyári hittanos tábor július 31-től augusztus 6-ig lesz Tápiószentmártonban, a felnőtt lelkigyakorlat pedig augusztus 10-től augusztus 13-ig Kecskeméten. Jelentkezéssel kapcsolatos információkat és további részleteket Húsvét után hirdetünk.

6. Ismét lesz lehetőség lelki adoptálásra, melyben a jelentkezők vállalják, hogy 9 hónapon keresztül imádkoznak egy veszélyben lévő magzatért. A fogadalomtétel március 25-én, szombaton, Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepén lesz a reggeli 7-es mise keretein belül. Jelentkezni a faliújságra kihelyezett lapon lehet.

7. Szeretettel várjuk a lelkes fiatalokat a virágvasárnapi passiójáték próbájára, ma délután 3 órakor a plébánián!

8. A fél 10-es szentmise után szeretettel várjuk az emeleti terembe (régi ovi) mindazokat, akik szívesen részt vennének a nagyheti szertartások és a nagypénteki passió énekes szolgálatában.

9. A jövő hét folyamán a Karitász csoport ruhabörzét tart. Kérjük, hogy csak a hirdetőtáblán megjelölt időpontokban vigyenek ruhákat a karitászhelyiségből!

10. Ma kezdődik az egy hetes nagyböjti tartósélelmiszer gyűjtés. Nagylelkű adományaikat a Piéta mellett kihelyezett asztalra várjuk.