1. Köszönjük mindazoknak, akik közreműködtek a passiójáték elkészítésében. A passiójátékot a következő linken lehet visszanézni: https://youtu.be/NcrFCfzh2rA

2. Március 8-tól (visszavonásig) nem tartunk szentmiséket templomunkban.

3. Nagycsütörtökön, Nagypénteken és Nagyszombaton este 6-tól zárt ajtók mögött elvégezzük a Szent Három Nap liturgiáit, melyeket közvetíteni fogunk a szokott módon.

4. Húsvétvasárnap szintén a hívek jelenléte nélkül kerülnek bemutatásra a szentmisék. A 9:30 órai szentmisét közvetíteni fogjuk.

5. Nagypénteken délelőtt 10-től 17 óráig ki lesz helyezve az Oltáriszentség, s az oltár elé lesz elhelyezve a meghalt Krisztus szobra. Be lehet térni csöndes imádságra, betartva a járványügyi előírásokat.

6. A 2021. augusztus 10-14-ig tartó felnőtt lelkigyakorlatot terveink szerint meg tudjuk rendezni a kecskeméti Piarista Kollégiumban. A részvételi díj 25.000.- Ft felnőttek részére, és már lehet jelentkezni, a templomban kitett jelentkezési lapokkal, amit a plébánia honlapjáról is le lehet tölteni (https://www.szentlaszlo-havanna.hu/wp-content/uploads/2021/03/lelkigyak-jellap-2021.docx). A jelentkezési lapot kitöltve az iroda nyitvatartási idejében, vagy elektronikus úton a pjkovacs29@gmail.com címre is le lehet adni. Kérjük, hogy a jelentkezési lap leadásakor 5.000.- Ft előleget is fizessenek be a jelentkezők az irodában.